HighGenic Ütüleme Sihirbazı

İtiraf ediyorum; yaklaşık 2 senedir çok nadir ütü yapıyorum o da çamaşır kurutma makinesi kullandığımdan. Kurutma makinesi olanlar bilir, özellikle dolap kuruluğu programından çıkan çamaşırlar ( eğer makine çok dolu değilse ) genelde kullanıma hazır haldedir. Çamaşır kurutma makinesi çok doluysa, arada bazı çamaşırların nadiren az kırışık çıktığı olur. O tek parça için de koca ütü masası balkondan salona taşınır, ütü yapılır, sonra o ütü masası tekrar kaldırılıp balkona geri götürülür. Ama artık o tek parça çamaşır için ütü yapma derdi de ortadan kalktı HighGenic Ütüleme Sihirbazı sayesinde..
2010 yılında 1K Kimya A.Ş. tarafından %100 yerli sermayeyle kurulan HighGenic firmasının hayatı kolaylaştıran yenilikçi ürünlerinden biri olan Ütüleme Sihirbazı ile kırışıklıklara ütü yapmaya gerek kalmadan, sadece spreyleyerek elveda diyoruz. Siz de ütü yapmadan sadece 3 adımda kırışıklıklardan kurtulmak istemez misiniz? O zaman aşağıdaki görsellerdeki açıklamaları dikkatlice okuyun hadi..
3 adımda kırışıklıklardan kurtulmanın yolu:
1. adım: 25 cm uzaktan kuru veya nemli çamaşırın üzerine spreyi püskürtüyorsunuz.
2. adım: Kumaşı esnetip elinizle hafifçe bastırarak düzeltiyorsunuz.
3. adım: Askıya asıp kurumaya bırakıyorsunuz.
675 ml. ebatlı spreyin içindeki sıvı şeffaf yapılı. Spreyin püskürtme sistemi spray ve stream olmak üzere 2 şekilde. Spray daha geniş bir yüzeye püskürtme yaparken stream ise basınçlı bir şekilde nokta atışı yapıyor. Spreyin yoğun ve hissedilir bir çiçek parfüm kokusu bulunuyor.
Bu kadar teorik bilgi yeter biraz da pratik yapıp öncesi - sonrası fotoğraf paylaşayım..
İlk deneme benim 2 numara Derin' in elbisesi üzerinde. ( Aşağıdaki kırışıklık benim tarafımdan suni olarak oluşturulmuştur. )
 2. deneme ise hurç içinden sıkışmış bir vaziyette çıkarttığım yazlık tişörtüm üzerine..
Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere HighGenic Ütüleme Sihirbazı ütüye gerek olmadan sadece spreyleme yöntemiyle elbise ve tişört üstündeki kırışıklıkları düzeltmede başarılı olup sınıfı geçti. Kırışıklıkları açarken zorlamadı, yormadı. Spreyi sıktıktan sonra kumaşları iyice esnetip elimle düzelttim sadece. Tabi bu yöntem bir makine dolusu kırışmış çamaşırı ütü kullanmadan düzeltmeye çalışmak için biraz zaman alıcı ama birkaç parça çamaşırda ya da acilen giyilmesi gereken bir kıyafette oldukça pratik bir çözüm. Spreyi ilk sıktığımda çamaşırlar üstünde biraz su kalıntısı oluştu ama vaadindeki gibi leke yapmadan kurudu gitti o ıslaklıklar da. Ayrıca kokusu gerçekten çok güzel ve çamaşırlarda da kalıyor o kokusu. A101 mağazasından 7,95 TL. ye aldığım, her türlü renkli ve beyaz çamaşırlarda kullanılabilen, giysilerin ve kumaşların rengine, dokusuna zarar vermeyen, leke ve iz bırakmayan bu Ütüleme Sihirbazı evde, tatilde, seyahatte herkesin elinin altında olmalı bence..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?