Flormar Pretty Lip Gloss / P806 Strawberry

Bu sene simler, pullar, ışıltılar, parıltılar pek bir moda. Özellikle kozmetik sektöründe.. Hayır modayı takip eden, çok makyaj yapan ve de lip gloss' ları seven biri de değilim..Ama ışıltıların cazibesine de hayır diyemiyorum bazen..Aynı Flormar Pretty Lip Gloss' un bu ışıltılı dudak parlatıcısına hayır diyemediğim gibi..
Öncelikle şunu söyleyeyim bu, Flormar' ın yeni koleksiyon ürünlerinden biri değil. Belki de birkaç sene olmuştur Pretty serisinin çıkalı. Zaten o kadar eski olmalı ki Flormar web sayfasında bile ürünü bulamadım. İnternette sadece birkaç online alışveriş sitesinde ve Gratis' te gördüm halen satıldığını. Açıkçası ne zaman aldığımı bile hatırlamadığım bu dudak parlatıcısını makyaj düzenleyicimde yeni fark ettim ve hazır yaz da gelmişken paylaşmadan geçmeyeyim dedim..
'' Flormar Pretty Lip Gloss.. Yüksek parlaklık, mükemmel dudaklar.. Rahat, yapışkan olmayan doku dudaklara mükemmel şekilde yapışır ve sarar. Daha dolgun, daha seksi ve şehvetli dudaklar için yumuşak bir his '' denmiş bu dudak parlatıcısı için.
Dudaklara parlaklık ve yoğun ışıltı kazandıran Pretty serisindeki dudak parlatıcısının bendeki rengi P806 Strawberry. Şekerli bir tadı ve kokusu olan parlatıcının renk tonu çilekmiş efendim. Ambalajda gözüme çarpan ilk şey tabi ki parlatıcının içindeki simler oldu.
Bir öncesi sonrası yapmasam olmazdı..Fazla söze gerek yok iki görsel arasındaki fark bariz ortada..Yalnız bilek içinde rengini daha net belli eden parlatıcı dudaklarımda hafif bir ton ama bol ışıltı verdi.
Yoğun parlaklık, mükemmel dudaklar vaat eden Flormar Pretty Lip Gloss bu vaatlerde hakkını kesinlikle veriyor. İçindeki simli yapı dudaklarda ışıl ışıl ve ıslakmış gibi bir görüntü yaratıyor. Hatta dudaklar olduğundan daha dolgun görünüyor. Ama gel gelelim yapışkanlık konusunda vaadini yerine getiremiyor. Saçlarım dudağıma değdiği an saç telleri dudağıma yapışıp kalıyor. Yeme - içme esnasında dudağın temas ettiği şeylere bulaşıyor. Parlatıcının ilk sürüldüğü andaki ışıltısı ve parıltısı bir süre sonra hafifliyor ve ıslak görünümden ziyade simli görünüm veriyor. Kalıcılık konusunda da gün içinde tazelemeyi gerektiriyor. Eksilerine rağmen Flormar Pretty Lip Gloss P806 Strawberry sırf şu parıltılı duruşu hatrına benden geçer not alıyor. Bu seriyi temin edemezseniz bile Flormar markasının şu an Supershine Lipgloss serisi var. Dudaklarda ışıltı ve parıltı sevenlerin ilgisini çekecektir eminim..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?