Fa Island Vibes Fiji Dream / Watermelon - Ylang Ylang Scent

Yaz mevsimini çok seviyorum hatta ve hatta tam bir yaz çocuğuyum desem yeridir. Yaz mevsimini bu kadar çok sevmeme rağmen sevmediğim tek yanı terlemek..ne yazık ki :( Terlemenin önüne geçemesem de en azından terleme önleyici özellik vaat eden deodorantlarla bir nebze de olsa soruna çözüm bulmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz ay yine Fa markasının Soft & Control Dry Oil Technology Anti-Perspirant / Fresh Jasmine Scent deodorantını denemiş, şu tozu dumana katan pudra yoğunluğu hariç beğenimi belirtmiştim. 
Bu sefer de markanın, bu sene nisan ayı gibi tanıtımını yaptığı Island Vibes serisinden Fiji Dream / Watermelon - Ylang Ylang kokusunu denedim. Island Vibes serisinde Fiji Dream ( Fiji Rüyası ) harici Bali Kiss ( Mango - Vanilla ) ve Hawai Love ( Pineapple - Frangipani ) kokuları da var. Serideki deodorantlar meyve ve çiçek karışımı kokulardan oluşuyor.
Deodorantın ambalajında kullanılan görsel bende o egzotik adalara gitme isteği uyandırdı nedense. Zaten tanıtımlarda da '' Fa Island Vibes' ın taze, tropikal kokularını keşfedin ve bir süre Fiji' de kendinizi hayal edin! '' denmiş. Ambalaj arkasındaki açıklama ise '' Yeni Duo Release Teknolojisi, vücudunuzdaki hareket ve nemi algılayarak koku kapsüllerini aktif hale getirir. Ter kokusuna karşı 48 saate kadar koruma sağlar '' şeklinde.
Taze karpuz ve canlandırıcı ylang ylang kokusu içeren deodorant, 150 ml ebatlı sprey şeklinde. Leke karşıtı, %0 alkol, terleme önleyici özellikli deodorant dermatolojik olarak onaylanmış ve ciltle uyumlu formüle sahipmiş.
Koku yoğunluğunda çiçekten çok meyve & şeker ağırlığı olan Fa Fiji Dream / Watermelon - Ylang Ylang deodorant, kokusuyla beğenimi kazandı. Terleme önleyici vaadinde hakkını veriyor, tabi çok tempolu, ağır bir iş yapmazsanız. Ter kokusuna karşı ise 48 saate kadar olmasa da günü kurtarır. Leke yapmama özelliğinde de başarılı. Bunlar benden geçer not alan özellikleri. Gelelim eksisine. Deodorantın tozu dumana katan pudralı yapısı her ne kadar alerji ya da solunum yolu rahatsızlıkları yaşamayan biri olsam da beni rahatsız etti. Deodorantı nefesimi tutup, sıktığım odadan anında ayrılarak kullandım hep. Terleme önleyici deyince de pudrasız olmuyor ne yazık ki..Fa' nın bu deodorantı uçuşan pudra tozları hariç kokusuyla, terleme önleme ve ter kokusuna karşı günü kurtaran etkisiyle tekrar almayı düşünebileceğim bir ürün oldu..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?
Etiketler