Cire Aseptine Ayak Bakım Kremi

Bütün bir kış çorap ve ayakkabı içinde hapsolmuş ayaklarımıza özgürlük zamanı geldi değil mi? Ben de yaz - kış ayak bakımını ihmal etmemeye özen gösterdim, bu amaçla çeşitli kremler kullandım ve yazılarını da paylaştım ( eski yazılarım için buraya ve buraya tıklayabilirsiniz ) . Bu sefer de son olarak yaklaşık 1 aydır kullandığım Cire Aseptine Ayak Bakım Kremini yazıp paylaşayım istedim..
Kuru & çatlamış ayaklar ve topuklar için formüle edilmiş Cire Aseptine Ayak Bakım Kremi çok kuru kalmış ve yıpranmış ayak ve topuklara derinlemesine bakım yapıyor, nemlendiriyor, yumuşatıyor, topukların üzerindeki kalınlaşmış derinin soyulmasını kolaylaştırıyor. İlk kullanımdan itibaren ayaklarınıza yoğun bakım yapıyor.
150 ml. kavanoz ambalaj içinde olan kremin 75 ml.lik Aloe Veralı tüp boyu da bulunuyor. Dermatolojik olarak test edilmiş, paraben içermeyen krem, yıkanıp kurulanmış ayak ve topuklara tamamen emilinceye kadar uygulanıyor.
Yorumlara geçmeden bir öncesi / sonrası fotoğraf paylaşayım. Öncelikle görüntü kirliliği için kusura bakmayın diyeyim. Aşağıdaki fotoğraflar sadece 15 günlük bir kullanım sonucudur diye de ekleyeyim..
Hafif ve hoş bir parfüm kokusu olan kremin yapısı yumuşak formda. Ayak bakım kremlerini gece yatmadan önce uygulayıp mevsimine uygun çorap giyerek kullandım hep. O yüzden emilim hızını yazamayacağım. Ama sabah uyandığımda ayaklarımın yumuşacık olduğunu söyleyebilirim. Zaten yukarıda 2 fotoğraf arasındaki farktan da anlaşılacağı üzere Cire Aseptine Ayak Bakım Kremi benim ayak ve topuklarımda 15 günde etkisini gözle görülür şekilde gösterdi, daha bakımlı bir görünüme neden oldu. Mayıs ayı başında 5.95 TL.'ye aldığım kremin etkilerinden oldukça memnunum ve bittiğinde de tekrar alabilirim... 

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?