Uni Baby Kolay Tarama Spreyi

Saçları belinde bir kız çocuğunuz varsa ve de her saç yıkama sonrası o saçlar birbirine dolanıyorsa, tarama anlamında işinizi kolaylaştıracak pratik ürünlere de ihtiyacınız oluyordur muhakkak. Aynen benim 5,5 yaşındaki 2 numaram Derin' in saçlarını daha kolay, acısız ve zahmetsiz taramak için ihtiyaç hissettiğim gibi..Daha önce Dalin ve Johnson's Baby Kolay Tarama Spreylerini kullanmış bir anne olarak bu sefer de Uni Baby Kolay Tarama Spreyi' ni deneyimledim.
Zor taranan saçlara özel Uni Baby Kolay Tarama Spreyi ile ilgili '' içeriğindeki hindistancevizi yağı ile saçları yumuşacık yapar ve besler. Yumuşak formülü karışmış, düğüm olmuş saçların kolay taranmasını sağlar, hem ıslak hem de kuru saça uygulanabilir. Cildin pH değeri ile uyumludur. Hipoalerjeniktir '' şeklinde açıklama yapılmış.
Kullanım şekli de son derece basit; ambalajı çalkalayıp, ıslak veya kuru saça uygulayarak saçı nazikçe tarıyorsunuz. Ben spreyi saç diplerine uygulamıyorum sadece düğüm olup karışmış saç uçlarında kullanıyorum.
200 ml. ebatlı sprey alkol, paraben, silikon içermiyormuş. İçeriğini aşağıdaki fotoğrafta inceleyebilirsiniz. Ben içerikteki maddeleri tek tek inceledim. Burada bahsedilen Aqua ( Su); Cetearyl Alcohol ( Bitkisel Kaynaklı Yağ Alkolü ); Cocos Nucifera ( Hindistancevizi Ağacı ); Fruit Extract ( Meyve Özü ) hariç bu spreyin çok ta masum olduğunu söyleyemeyeceğim ne yazık ki :(
Sıvı yapıdaki spreyin yapısı ilk sıkışta elde yağlı bir his bıraksa da bu kalıcı değil, cilt tarafından emildiğinde elimi yumuşattığını bile söyleyebilirim. Ambalajın şekli, kavrayış, tutuş ve kolay sıkış için ideal. Bunu özellikle yazdım çünkü daha önce kullandığım ovale yakın tasarımlı bir spreyi kavrayarak püskürtmeye çalışmak biraz sıkıntı vermişti. Başlıktaki ince delikten tek püskürtmede gelen sıvı miktarı ve püskürtme alanı oldukça iyi.
Uni Baby Kolay Tarama Spreyinin kokusuna bayıldım. İçeriğinde hindistancevizi yağı deniyor ama koku olarak hindistancevizinden ziyade parfüm yoğunluğu var. Bu spreyi, yine muhteşem bir kokuya sahip Uni Baby Boyasız Saç Ve Vücut Şampuanı ile beraber kullanmanızı tavsiye ederim, o zaman çok daha etkili ve güzel bir koku hissedersiniz. Şampuan ve spreyi birlikte kullandığım için kurutma sonrası bile Derin' in saçlarının misss gibi kokmaya devam ettiğini samimiyetle yazabilirim. Kolay tarama anlamında ise kesinlikle hakkını veriyor sprey. Hatta daha önce kullandığım 2 spreyin de bir tık önüne geçiyor bana göre. Spreyin saçları yumuşacık yapma etkisi de var tabi. İçerik olarak çok içime sinmese de harika kokusu, saçı kolay tarama ve yumuşatma özellikleriyle sınıfı geçer bu sprey..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?