Pronevo Active Yüksek Yoğunluklu Probiyotik Sprey

Probiyotik gıda desem her halde aklınıza ilk süt, yoğurt, peynir, kefir vs.. gibi besinler gelirdi. Peki probiyotik sprey desem? Ben de 2 ay öncesine kadar probiyotik içeren bileşiklerin sadece besinlerde olduğunu sanıyordum. Ta ki mart ayında Sosyal Annem ile Bir Kadın Bin Hayat etkinliğinde Pronevo markasıyla tanışana kadar...
Biliyorsunuz ki probiyotikler sağlığımıza yararlı bakterilerdir. Bağırsak sistemimizdeki probiyotik bakteriler doğal savunma sistemimize katkıda bulunur. Pronevo probiyotikleri ise Bacillus isimli bakterinin fermantasyonu ile elde edilmiş suşlar içerir ve düzenli tekrarlarla milyonlarca probiyotiği hava yoluyla ortama verir. Bu şekilde hava, yüzey ve nesnelerde sağlıklı bir ortam yaratır, ortamda ideal bir mikrobiyal dengeye ulaşılmış olur.
Pronevo Active Yüksek Yoğunluklu Probiyotik Sprey de; kimyasal içermeyen, toksik olmayan ve GDO içermeyen probiyotik solüsyonuyla, toz akarı, polen, hayvan tüyleri, bakteriler, mantar sporları gibi hastalık yapıcı alerjen ve patojenleri minimum seviyeye düşürür. Koruyucu, mikroskopik bir mikroflora tabakası oluşturur ve bu şekilde tüm kapalı yüzeyleri kaplar ve korur. Probiyotik sprey, ciltte de koruyucu bir tabaka oluşturacağı için dış ortamlarda da sizi korumaya devam eder.
İlk hafta günde iki defa, sonraki haftalarda 2-3 günde bir, alerjenleri azaltmak amaçlı ise her gün; olabildiğince yüksekten, tetik mekanizmasına basılı tutarak odaya püskürtme şeklinde uygulayabileceğiniz Pronevo Active Yüksek Yoğunluklu Probiyotik Spreyi; evin havasını değiştirmek; kapı kolu, televizyon kumandası, tüylü & düz yüzeyli oyuncaklar, halı & kilim, yatak & yastık, banyo ve tuvalet başta olmak üzere evdeki tüm yer ve yüzeyleri doğal yöntemlerle temizlek için kullanabilirsiniz.
Pronevo Active Yüksek Yoğunluklu Probiyotik Sprey kesinlikle bir oda kokusu değil. Ama nane aromalı kokusuyla ortama tazelenmiş bir hava veriyor. Bu koku bir süre kendisini hissettirse de çok kalıcı olduğunu yazamayacağım ne yazık ki. Püskürtme sprey başlığı tamamen dibine kadar sıkıp bıraktığınızda 1-2 saniye daha yarı otomatik makine gibi püskürtmeye devam ediyor. Bizim evde alerji sorunu olan yok o anlamda gözlemlerimi belirtemem ama en azından doğal ve yararlı bakteriler içeren probiyotik içerikli bu spreyin gözle görülmeyen alerjenlere karşı bir koruma kalkanı oluşturduğuna inanıyorum..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?