Philips BASS+ Mikrofonlu Kulaklık

Blog yazılarımı hazırlarken en çok sevdiğim şeylerden biridir, kulaklıkları takıp ruhuma iyi gelecek müzikler dinlemek. Bu konuda karma bir zevke sahibim. Metallica dinlerken birden Kibariye' ye geçiş yapabilir ya da Gazapizm' den 80' ler 90' lara dönebilirim. O an ne hissediyorsam artık.. Daha önce hep ekonomik yollu kulak içi kulaklık kullanmış ama gerek ses gerek kalite bakımından çok memnun kalmamıştım. Sanırım bu sefer ses te kalite de '' tamamdır '' dediğim bir kulaklığım oldu Philips BASS+ Mikrofonlu Kulaklık ile. Kulaklığın model numarası SHL3075BK. Aramayı bu numarayla yaparsanız sonuçlara rahat ulaşabilirsiniz.
'' Philips BASS+ kulaklık, güçlü ve çarpıcı basları müziğinize geri kazandırır. Etkileyici ve güçlü bası şık, kompakt bir pakette sunan bu kulaklık ekstra yük istemeyen ve ritimlerinde daha fazla basa ihtiyaç duyanlar için tasarlanmıştır '' diyor web sayfasındaki açıklamada. İşin teknik kısmında biraz teknoloji özürlü olsam da ilgilenenler için teknik ses ve bağlantı özelliklerini de yazayım:
* Akustik sistem: Kapalı
* Mıknatıs tipi: NdFeB
* Frekans tepkisi: 9 - 23 000  Hz
* Empedans: 32 Ohm
* Hoparlör çapı: 32 mm
* Maksimum güç girişi: 40 mW
* Diyafram: PET
* Hassasiyet: 103 dB
* Tip: dinamik
* Mikrofon: Dahili mikrofon
* Konektör: 3,5  mm
* Kablo uzunluğu: 1,2  m
Modelin adından anlaşılacağı üzere güçlü ve çarpıcı bas özellikleri ile ritmi gerçekten hissedebiliyorsunuz. Özel olarak tasarlanmış sürücüler ve bas delikleri ultra düşük frekans üretiyor.
Kullanımı kolay kontrol düğmesi ile tek düğmeye basarak parçaları oynatabiliyor, duraklatabiliyor ve de aramaları yanıtlayabiliyorsunuz.
Optimum uyum için tasarlanan kulaklık, tüm kullanıcılara uyum sağlaması için dönebilen kulaklık modüllerine ve ayarlanabilir baş bandına sahip. Kolayca katlanıp kaldırılabilen kulaklık, düz katlamalı tasarımıyla her yere taşınabiliyor.
Kapalı akustik tasarıma sahip kulaklık, daha iyi bir dinleme deneyimi için iyileştirilmiş ses yalıtımı oluşturmak üzere ortam gürültüsünü önlüyor. Nefes alabilen, yumuşak kulak yastıkları uzun süre müzik dinlerken konfor da sağlıyor.
Dediğim gibi işin teknik kısmından çok anlamam ama anlayan birilerinin yazdığı yorumları okuduğumda çok ta olumlu görüşler gördüm diyemem. Vasat bulan da olmuş, fiyatına göre performansını düşük bulan da, bass iyi ama tizler olmamış diye yazan da..Benim o yorumlardaki teknolojik terimleri anlayabilmem için bile ayrı bir teknik bilgimin olması lazım zaten. Yorumları bilmem ama sıradan bir tüketici olarak ses çıkışından, bass gücünden, rahat ve konforlu kullanımından gayet memnunum ben. Fiyatını merak edecekler için not: 1,5 ay kadar önce Media Markt' tan 119 TL.' ye taksitle almıştım. O zaman sıradaki parça hepinize gelsin  :)))))

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?