Gliss İntense Therapy Yeniden Yapılandırıcı Sıvı Saç Kremi

Bel hizasında, ince telli, 2 ayda bir boyama işlemi gören, sadece özel gün & gece gibi davetlere şekillendirme işlemi yaptığım saçlarımla ilgili öyle kopma, kırık, dökülme sorunlarım olmasa bile yine de bakım kremleri kullanmayı ihmal etmemeye çalışıyorum. Gliss' in daha önce İşlem Görmüş ve Yıpranmış Saçlar İçin Ultimate Oil Elixir Sıvı Saç Kremi 'ni kullanmış, kolay tarama harici aman aman çok ta bir etkisini görmemiştim. Markanın bu sefer de mart ayı başında Carrefoursa' dan 12,90 TL.' ye aldığım İntense Therapy Yeniden Yapılandırıcı Sıvı Saç Kremi' ni denedim.
Her bir saç telinin içerisinde çok sayıda bağ bulunur. Fön, şekillendirme, boyama gibi işlemler sırasında saç dokusunun içerisindeki bu bağlar kırılır. Saçınızın ihtiyacı, bu bağların yeniden yapılandırılmasıdır. Gliss İntense Therapy Yeniden Yapılandırıcı Sıvı Saç Kremi de Omega Plex formüllü, sıvılaştırılmış keratin içeriğiyle aşırı işlem görmüş saçlarda bu bağların yeniden yapılandırılmasını sağlıyor.
*Sıvı Saç Kremi' nin yenilikçi Omega Plex formülü, saç dokusunun içerisindeki kırılan bağları onararak saçın iç yapısını güçlendirir. Böylece saç dokularında uzun süreli koruma sağlar ve saçları anında tarar.
*Sıvılaştırılmış keratin, saç telinin yapısında ve yüzeyindeki zarar görmüş kısımları derinlemesine onararak saçları yeniden yapılandırır ve saç kalitesini artırır.
200 ml. ebatlı sıvı saç kremi durulama gerektirmiyor. Kullanımı; kullanmadan önce şişe çalkalanıyor, her yıkamadan sonra hafif nemli veya kuru saça uygulanıyor.
Gliss' in bu sıvı saç kreminin harika bir kokusu var. Bana biraz hindistan cevizi kokusunu anımsattı. Şu yukarıda fotoğrafta avuç içine sıktığım spreyin kokusu ben elimi yıkayana dek çıkmadı mesela. Tabi kurutma işlemi sonrası o koku çok yoğun hissedilmiyor. Saç kreminin sıvı formu yağlı bir yapıda değil. Yıkama sonrası birbirine dolaşmış saçlarım için kullandığım saç kremine ek olarak bu sıvı saç kremi taramada ekstra kolaylık sağladı ve saçıma yumuşaklık verdi diyebilirim. Yaklaşık 1 aydır kullandığım ürün '' görüntüde ne değiştirdi '' derseniz ben çok bir fark göremedim ama belki içten içe o saç dokusu içindeki bağları onarıp kuvvetlendirmiştir, saçlarımı yeniden yapılandırmıştır, ee onu da mikroskop alıp inceleyemeyeceğime göre şimdilik kullandığım kadarıyla kokusuyla, kolay tarama etkisiyle, verdiği ipeksi yumuşaklıkla beğendiğim bir ürün oldu diyelim.. 

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?