Fa Soft & Control Dry Oil Technology Anti-Perspirant / Fresh Jasmine Scent

Yaz, güneş, sıcak ha geldi gelecek bekliyoruz hâlâ..iyi güzel de bir de şu terleme sorunu olmasa..Terlemenin önüne geçemesem de terleme önleyici deodorantlarla durumu kurtarmaya çalışıyorum ben de. Gratis' in Anneler Günü indirimleri kapsamında 6,50 TL. indirimli aldığım Fa Soft & Control Dry Oil Technology Anti-Perspirant / Fresh Jasmine Scent' i denemenin tam zamanıdır o zaman. 
2017 senesi bahar aylarında çıkan Fa Soft & Control Dry Oil Technology Anti-Perspirant ( Kuru Yağ Teknolojisi Terleme Karşıtı ) serisinde; Fresh Jasmine Scent ve Caring Lila olmak üzere 2 koku seçeneği var. Benim aldığım Fresh Jasmine Scent yani Taze Yasemin Kokusu. '' Formülündeki Kuru Yağ Teknolojisi ile ter kokusuna karşı 48 saat koruma sağlarken, cildinizin kurumasını önler ve yumuşak bir cilt hissine sahip olmanızı sağlar '' deniliyor açıklamada deodorant için. 150 ml. ebatlı deodorant alkolsüz, leke karşıtı özellikli, dermatolojik olarak onaylı ve cilt ile uyumlu.
Soft & Control serisi vaatlerindeki 48 saatlik terleme önleyici etkiyi yerine getiremese bile en azından sabahtan akşama günü kurtarmada ve terlemeyi, ter kokusunu önlemeyi ve ıslak görünümün önüne geçmeyi en aza indirmeye yardımcı olmada başarılı diyebilirim. Hatta hakkını yemeyeyim, şimdiye kadar kuruluk anlamında kullandıklarım içinde en etkilisi. Yasemin kokusu gerçekten hoş ve ferah bir his bırakıyor insanda. Ama bu memnuniyetim ürünün masum olduğunu göstermez. İçinde alkol olmasa bile ne yazık ki içerik olarak temiz de sayılmaz. Ayrıca her sıkışta ortalığı toza dumana katacak kadar da pudralı yapısı var. Mümkünse ağzınızı ve burnunuzu kapatın, nefesinizi tutun ve sıktığınız ortamdan hemen uzaklaşıp ortamı havalandırın. Özellikle solunum yolu rahatsızlıkları olanlar dikkat lütfen!!!!! Beğenimi '' terleme önleyiciliği ve kuruluk hissi idare eder, kokusu güzel, şu tozutturan pudra yapısı olmasa yeniden kullanabileceğim bir ürün '' diye özetleyebilirim kısaca..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?
Etiketler