Uni Baby Boyasız Saç Ve Vücut Şampuanı

Egemen ve Derin doğduklarından beri kendilerine özel bebek şampuanları kullandım hep. Mağazaların, marketlerin çocuk reyonlarında 2 bilindik marka arasında gidip gelirken UniBaby 'yi es geçtim nedense. Sonunda ambalajını dikkatlice incelediğimde '' neden denemiyorum ki '' dedim ve bir süredir Uni Baby Boyasız Saç Ve Vücut Şampuanı kullanmaya başladım onlar için ..
Uni Baby Boyasız Şampuan; boya içermeyen ve göz yakmayan özel formülü ile güvenli temizlik sağlarken, saçları da yumuşacık yapıyor aynı zamanda bebeklerin saç ve saç derisini besliyor, yapılandırıyor ve canlandırıyor. pH değeri bebek cildi ile uyumlu olan şampuan, oftalmolojik ve dermatolojik olarak test edilmiş ve hipoalerjenik.
* Oftalmoloji, görme yolları hastalıkları ve cerrahisiyle ilgilenen tıp dalı.
* Dermatoloji, cilt hastalıkları ve tedavisiyle ilgilenen tıp dalı.
Paraben, alkol, boya, SLS / SLES içermeyen şampuanın içindekiler..
Şampuanın 500 ve 750 ml. olmak üzere 2 farklı boyu var. Şeffaf plastik ambalajlı ve pompalı başlığa sahip şampuan, aynen ambalajı gibi saydam yapıda. Ve harika bir kokuya sahip..
Uni Baby Şampuanın hem yıkama sırasında yaydığı kokuyu hem de yıkama sonrası kurutma işleminin ardından o kokusunu saçta & vücutta bir süre daha hissettirmesini sevdim. Bu şampuan sanki kullandığım diğer 2 şampuandan daha hoş bir kokuya sahip gibi. Şampuanın kokusu kadar banyo sonrası her ikisinin de saçlarını yumuşacık yapmasını ve gözlerini yakmamasını da beğendim. Ayrıca fiyat olarak ta şimdiye kadar aldığım o 2 bilindik markadan daha ekonomik olması bir başka artısı. Eczacıbaşı güvencesiyle Uni Baby Boyasız Saç Ve Vücut Şampuanı' nı uzunca bir süre kullanacağız gibi görünüyor..

FACEBOOK  ,  INSTAGRAM  ,  TWİTTER  hesaplarımı beğenip, takibe almayı hatırlamak mu?