Sağlıklı Lets Oyun Hamuru Setleri İle Haydi Eğlenceye

Çocukların hayal dünyasını ve yaratıcı zekasını geliştiren; el becerilerini ve el kaslarını güçlendiren; öğrenmeyi pekiştirip görme, dokunma ve koklama duyularını bir arada kullanmasını sağlayan oyun hamurları bizim evde pek bir revaçta. Egemen ve Derin' in en sevdiği oyunlardan olan oyun hamurlarını alırken en çok dikkat ettiğim şey, eğlenceli ve keyifli anlar yaşamalarını sağlamak kadar içerik olarak ta sağlıklarını olumsuz etkileyecek özellikte olmamalarıdır.
Fima Kırtasiye bünyesindeki Lets markası da '' sağlıklı ürünlerle haydi eğlenceye '' sloganıyla ve '' önce sağlık '' ilkesiyle, ürünlerini sağlığa zararsız maddelerle üreterek çocuklarımızla buluşturan bir TÜRK firması olarak benim ilgimi çekti. 
Ofis ve kırtasiye sektöründe hizmet vermek üzere 2002 yılında kurulan, 2008 yılında OFICA ve LETS markaları ile ürün yelpazesini geliştiren Fima Kırtasiye, 2012 yılında da İstanbul' da oyun hamuru üretimine başlamış. 
Alanında uzman ve kreatif düşünebilen güçlü bir kadroyla faaliyetlerini sürdürmekte olan firmanın okul ürün markası olan LETS ürünleri, çocukların el becerileri, zeka gelişimi ve psikolojik yansıma açısından olumlu ve faydalı olabilecek ürünlerden; bir diğer markası olan OFICA ise ofislerde yardımcı ve işleri kolaylaştıracak ürünlerden oluşuyor.
Bağımsız laboratuvarlar tarafından sağlık testlerinden geçirilmiş Lets Oyun Hamurları buğday unundan üretiliyor. Üretiminde un harici su, az miktarda tuz ve gıda boyası kullanılıyor. Ürünler kanserojen madde içermiyor. Tüm ürünleri organik olan, katkı maddesi barındırmayan oyun hamurları, hamurundan ambalajına kadar her aşamada test ettiriliyor. Hatta bu konuda web sayfalarında Sağlık Test Raporlarını bile tüketiciyle paylaşıyorlar.
Fima Kırtasiyenin ofis ürünlerine OFICA' dan, okul ürünlerine LETS' ten ulaşabilir, oyun hamuru kategorisindeki setlere ve ürünlere OYUN HAMURLARI' ndan bakabilirsiniz.
Sağlığa zararlı içeriği olmamasından dolayı içim rahat bir şekilde, çocuklarımın keyifle oynamalarını izlemek kalıyor bana da...

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI' mız kutlu olsun. Dünyada çocukların kutladığı tek bayramı bizlere armağan eden başkomutanım, başöğretmenim, liderim Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü saygı, minnet ve özlemle anıyorum...

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?