Nivea 3'ü 1 Arada Makyaj Temizleme Mendilleri

Kutlama, etkinlik, organizasyon, özel gün vs...harici gündelik ev yaşantısında makyaj yapan biri değilim. Zaten kendimi süpürge, paspas yaparken ya da yemek için soğan doğrarken makyajlı da düşünemiyorum :) Makyaj yapmayı çok fazla sevmediğim gibi yaptığım makyajı çıkartmayı da sevmiyorum, daha doğrusu o makyajı yaptıktan sonra çıkartmak zahmetli iş geliyor bana ya da ne bileyim ben üşengeç biriyim bu konuda :) İşte bu aşamada, bu makyaj temizleme mendilleri makyajın kabasını almak için pratik çözüm sunuyor bana..
Nivea markasının daha önce normal / karma ciltler için Aqua Effect Canlandırıcı , tüm cilt tipleri için Organik Argan Yağı & Aloe Vera Makyaj Temizleme Mendilerini kullanmış biri olarak bu sefer de  kuru / hassas ciltler için 3'ü 1 Arada Makyaj Temizleme Mendillerini elimin altında bulunduruyorum. Cildimin T bölgesi yağlı ve karma denilecek bir tipi olmasına rağmen, her cilt türünden alıp çeşit yapmışım yani :)

Cilde uyumu dermatolojik ve oftalmolojik olarak onaylanmış mendillerden 1 paket içinde 25 adet bulunuyor. Mendillerin içeriğine buradan bakabilirsiniz.
 Nivea 3'ü 1 Arada Makyaj Temizleme Mendilleri ile ilgili..
   Doğal badem yağı ile zenginleştirilmiş formülüyle;
* Cildi nazikçe derinlemesine temizler, makyajı ve suya dayanıklı maskarayı bile çıkarır.
* Cildi pratik bir şekilde nemlendirir.
* Badem yağı içeren formülü sayesinde kuru ve hassas ciltler için uygundur.
Cilt nazikçe temizlenir, nemlenir, canlanır, sağlıklı ve güzel bir görünüm kazanır '' şeklinde açıklama var ambalajın arka kısmında.
Yapısı ne ıslak ne kuru orta karar olan mendillerin dokusu bana biraz ince geldiyse de temizleme sırasında her hangi bir problem ( yırtılma, kopma vs. ) yaşatmadı. Ebat olarak ta aşağıda fotoğrafta gördüğünüz kadar..
Daha çok Nivea losyonu içeren makyaj temizleme mendillerinin kokusu gerçekten harika. Bildik klasik Nivea el kremi kokusu var. Kokusunu beğensem de losyonumsu yapısı benim T bölgesi yağlı ve karma cildimi biraz rahatsız etti. Yani zaten yağlı cildim, bir de losyonlu mendil iyice yağlı his bıraktı yüzümde. Ama mendil de kuru cilt tiplerine özel olduğundan şikayet etme hakkım yok. Mendillerin cildi temizlemenin yanında kirpik bakımı da yaptığı yazılmış ama bu bakımı nasıl yapıyor tam anlamış değilim. Sanırım maskara, rimel gibi kozmetik ürünlerin temizliği yapılırken kirpiklere zarar vermeme, dökmeme anlamında bu bakım. Yoksa bir makyaj temizleme mendilinin kirpikleri güçlendirme, besleme anlamında etkisi olacağını sanmıyorum. Eğer tüm yüz makyajı yani pudra, fondöten, BB yada CC krem gibi ten ve göz, kirpik, dudak makyajı çıkartacaksanız tek mendil tam anlamıyla temizlemede yetersiz. Ama bölgesel temizlik için 1 adet kafi. Normal özellikli maskarayı kalıntı bırakmadan temizlemede, mat rujları da büyük oranda çıkarmada başarılı bulsam da ben bu tür makyaj temizleme mendillerinin derinlemesine temizlik yaptığını düşünmüyorum. Mendilleri, sadece yüzeysel temizlik için kullandıktan sonra yüzümü muhakkak yüz temizleme jeliyle yıkayıp derinlemesine temizliyorum. Uzun lafın kısası, losyonumsu yapısı hariç makyajın kabasını alma konusunda Nivea 3'ü 1 Arada Makyaj Temizleme Mendilleri'ni başarılı buldum ben..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?