Neutrogena Visibly Clear 2' si 1 Arada Maske Ve Temizleme Jeli

T bölgesi yağlı, siyah nokta ve sivilce oluşumuna müsait cilt yapım için, cilt temizliği anlamında beğenerek kullandığım birkaç markadan biridir Neutrogena. Daha önce memnun kalarak kullandığım Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jelinden sonra Neutrogena' nın bu sefer de sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı 2' si 1 Arada Maske Ve Temizleme Jelini kullanıyorum bir süredir.
'' Neutrogena Visibly Clear 2' si 1 Arada Maske Ve Temizleme Jeli; iki kat daha temiz görünen bir cilt için, cildi kirden arındırmaya ve sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Patentli MicroClear Teknolojisi içeren eşsiz formülü birbirini tamamlayan 2 farklı amaç için kullanılabilir:
Temizleme amaçlı: Günlük kullanıldığı takdirde ciltteki yağı ve kiri temizler, sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
* Maske amaçlı: Tıkalı gözenekleri açar, cildi derinlemesine temizler. '' şeklinde açıklaması var ürünün arka ambalajında.
İçeriğini aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz;
Maske Ve Temizleme Jelinin kullanımı da şu şekilde;
* Temizleme amaçlı: Temizleyiciyi göz çevreniz hariç, sabah ve akşam ıslak yüzünüze masaj yaparak köpürene kadar uygulayın. Su ile durulayın.
Maske amaçlı: İnce bir tabaka halinde yüzünüze uygulayın ve 5 dakika bekleyin. Su ile iyice durulayın ve küçük bir pamuk parçası ile cildinizi kalıntılardan iyice arındırın. Gözle temasından kaçının.
150 ml. ebatlı ambalaja sahip 2' si 1 Arada Maske Ve Temizleme Jeli dermatologlar ile geliştirilmiş.
Jelin kremsi bir yapısı var. Ben, jel yazınca şeffaf bir görünüm bekliyordum ama renk ve yoğunluk olarak ta el kremini andırıyor. Rahatsızlık vermeyecek derecede hafif bir kokusu var. İçinde partikül ya da tanecik yok.
Günlük harici maske olarak ne sıklıkla kullanılması gerektiği belirtilmemiş açıklamada. Ben maske amaçlı haftada bir kullanıyorum. Maske olarak kullanımda, sürmeye başladığım anda ferahlatıcı ve serinletici etkisini gösteriyor. Deyim yerindeyse mentolü almış yüzüme sürmüşüm gibi bir serinlik bu. 5 dakika sonunda kurumayla beraber hafif bir gerilme hissi de oluşuyor ciltte. Çoğu maskede olan kuruyunca çatlama, pul pul dökülme yok bu maskede. Jel maskenin tek sıkıntısı, kil maskelerinde olduğu gibi temizlik aşaması. Yıkarken ve ciltten tamamen temizlerken biraz uğraştırıyor ama sonrasında yumuşak bir ten ve ferahlamış bir etki bırakıyor yüzde.
Günlük kullanımda ise bir süre kullandım ama benim gibi üşengeç biri için o kremsi yapıyı her gün temizlemeye çalışmak biraz zahmetli geldi. Her gün düzenli kullanmadığımdan ve de sadece haftada bir maske amaçlı uyguladığımdan da vaatlerindeki sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı etkisini gözlemleyemedim doğal olarak. Ama maske anlamında cildi ferahlatması, yumuşak yapması, cildi derinlemesine temizlemesi başarılı bu ürünün..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?