Maybelline New York Lash Sensational Mascara

Şöyle eski yazılarıma bir göz attım da; kısa, seyrek, cılız kirpiklerim için şimdiye kadar Maybelline New York markasının;
The Falsies Volum Express Black Drama
The Colossal Go Extreme Leather Black
The Rocket Volum Express
The Colossal Big Shot Volum'Express
gibi farklı özelliklere sahip bir çok maskarasını kullanmışım. Maybelline markasını maskara konusunda genel olarak başarılı bulsam da içlerinde vaatlerindeki etkilerini gördüklerim de olmuş göremediklerim de.. Markanın maskara serisine şimdi bir de Lash Sensational Mascara' yı eklemiş oldum bu ürünüyle.
Maybelline Türkiye web sayfasını yeniliklerden ve gelişmelerden uzak, ürün portföyü ve açıklamaları konusunda başarısız buluyorum ama nasıl olduysa bu ürüne yer vermişler sayfalarında. Yapılan açıklama '' Yelpaze etkili fırça ile tek tek ayrılmış, yoğun ve dolgun kirpikler..Yelpaze etkili fırça, kıvrımlı şekli sayesinde kirpikleri uçtan uca yayar ve belirginleşmelerini sağlar '' şeklinde.
Maskaranın aplikatörü iki farklı uzunlukta ve hafif kavisli olan silikon yapılı fırça başlığından oluşuyor. Kısa olan taraf kirpik köklerine ulaşmayı, uzun olan taraf ta kök hariç kirpiklerin tamamına uygulamayı sağlıyor. Kullanımda ilk olarak fırçanın kısa olan iç tarafı ile kirpik köklerine, sonra da uzun olan dış tarafı ile dış kirpiklere uygulama yapılıyor.
Benim mikemmelll, yokmuş gibi görünen kirpiklerimin doğal haliyle bir öncesi / sonrası yapmasam olmazdı. Size göre sağ fotoğrafta gördüğünüz, Maybelline Lash Sensational Mascara' nın 3 kat uygulanmış hali. Kirpikler kısa ve cılız olunca tek kat etki etmiyor maskaralarda bana.
Mikemmelll :)) Anlatmaya gerek yokk :)) Görüyorsunuz :)) Konuşmuyorum :)) Vay şöyle olmuş böyle olmuş konuşmam :)) Kesinnn :)) Görüyorsunuz :)) Böyle bir reklam vardı değil mi? İşte öyle anlatmaya ve fazla söze gerek yok. Fark bariz ortada. Yelpaze etkisinin hakkını veriyor Lash Sensational. Ayrıca kirpiklerde topaklanma, ağırlaşma ve akma yapmıyor. Her bir kirpiği yakalayıp tek tek ayırıyor. Uzunluk, birazcık ta hacim ve kıvrıklık veriyor. Bu maskara reklamlarında öyle takma kirpikli modelleri kullanacaklarına beni kullansınlar valla, maskara bende işe yarıyorsa herkeste işe yarar kesin...

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?