Macromax Yeni Nesil Temizlik Ürünleri

Annem hep '' ev işi kadar nankör bir iş yok '' derdi ben evlenmeden önce. Ben bunu şu an kesinlikle '' temizlik '' için söyleyebilirim. Özellikle 2 çocuktan sonra :) Sabah onlar okula, eşim işe gidince yapılan temizlik, akşam herkesin eve gelmesiyle hiç yapılmamış gibi oluyor ya, hah işte annem tam da bunu demeye çalışıyormuş diyorum kendi kendime..Neyse ki artık devir değişti ve teknoloji ile beraber işlerimizi pratikleştiren temizlik ürünleri her an elimizin altında. 
Temizlik sektöründe '' Yeni Nesil Temizlik '' yaklaşımıyla ve de tasarım, üretim, satış ve pazarlama faaliyetleriyle biz tüketicilerine hayatı kolaylaştıran ev bakım ve temizlik ürünleri üreten Macromax firmasının adını bu aralar sıkça duymaya başlamışken ürünlerini denememek olmazdı.
Sürekli değişen tüketim alışkanlıkları ve günümüz koşullarına yönelik yeni nesil ürünler ile temizliği kolay ve hızlı hale getirmek için çalışan Macromax firmasının; yer temizlik ürünleri, temizlik bezleri, sünger ve ovma ürünleri, ev gereçleri, mandal ve sepetler, askılar kategorilerinde çeşitliliği çok olan ürün yelpazesi bulunuyor.
Yeni teknoloji petek dokusu sayesinde en zor kirleri bile kusursuz temizleyen sünger; bulaşık, mutfak ve banyoda kullanılabiliyor. İçerisinde bulunan sünger çok fazla köpürerek kolay ve hızlı temizlik sağlıyor. Deterjanlı veya deterjansız kullanılabiliyor.
Ultra güçlü dokusu sayesinde en zor kir ve lekeleri hızlı ve kolayca temizleyip hijyen sağlayan sünger; çelik tencere, ızgara, tava, ocak üstü ve tüm sert yüzeylerde kullanılabiliyor. Özel olarak tasarlanmış ergonomik kanallar süngeri kolayca kavramayı sağlarken tırnakları da koruyor. Ekstra güçlü özel yeşil keçesi ise yanmış, kurumuş inatçı kirleri bile kolayca söküp atıyor.
Yeni nesil silikon mandallar, yumuşak temas yüzeyleri sayesinde çamaşırlarda iz bırakmıyor. Ekstra dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü olan mandallar, rengarenk modelleri ile canlı ve dekoratif te aynı zamanda. Modern tasarımlı mandal sepetini de çok amaçlı kullanabilirsiniz. Mesela makyaj malzemelerini ya da boyama kalemlerini koymak için :)

Bunlar da Macromax Yeni Nesil Temizlik Ürünleri kategorisinde benim gözüme takılanlardan birkaçı..

Macromax ev bakım ve temizlik ürünlerini henüz kullanmadıysanız, ürünlerine yerel ve ulusal market zincirlerden ve yapı marketlerden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Macromax web sayfasında mutfak, banyo, ev hijyeni konularında; Yanık Tencereler.. Kahve ve Çay Lekesi.. Duşakabin Temizliği.. Işıl Işıl Camlar İçin.. gibi çok güzel PÜF NOKTALARI detayları paylaşmışlar, oraya da göz atmanızı tavsiye ederim..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?