Johnson's Baby Işıldayan Parlaklık Serisi Kolay Tarama Spreyi

2 numaram Derin' in saç uzunluğu benimle yarışır durumda. Şu anda bel hizasında olan saçları hızla uzuyor. Hızla uzaması da daha uzun süreli saç şampuanlama, durulama, tarama, kurutma anlamına geliyor. Aslında saçları düz yapılı olmasına rağmen ne yazık ki her saç yıkama sonrası o saçlar birbirine dolanıyor, karışıyor. Bu sorun için daha önce Dalin Kolay Tarama Spreyi kullanmıştım ama en son alış verişim sırasında onu bulamayınca Johnson's Baby markasının Kolay Tarama Spreyini almak zorunda kaldım.
İpek proteinleri ve bir damla argan yağı içeren Johnson's Baby Işıldayan Parlaklık Serisi Kolay Tarama Spreyin; '' Gerçek göz yakmayan formülüyle saçın doğal parlaklığının artmasına, dolaşmasını engellemeye, ipeksi bir yumuşaklıkta kalmasına ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Alerji riskini minimize edecek şekilde formüle edilmiştir ve hipoalerjeniktir '' şeklinde açıklaması var ambalaj üstünde.
 Spreyin içeriği şu şekilde;
Kullanımı; gözleri kapayın, ıslak saça uygulayın ve nazikçe tarayın şeklinde olan spreyin, hem göz yakmayan formüllü olması hem de gözleri kapayın şeklindeki kullanım önerisi bende biraz soru işareti bırakmadı değil yani..
200 ml. ebatlı spreyin hafif ve hoş bir kokusu var. Sprey, sıvı yapıda ve renksiz. Spreyin geldiği başlıktaki delik, iğne ucu kalınlığında ama uygulamada yeterli miktarı veriyor.
Öncelikle spreyin içeriğinde bulunan ve isimlerinden dolayı aklımı kurcalayan bileşenleri tek tek araştırdım. Çoğu bitkisel kaynaklı yağlardan elde edilmiş içerikte keşke hiç olmasaymış dediğim birkaç kimyasal bileşen olduğunu gördüm. Ve bu da spreyi kullanmaya devam etme konusunda kararsız bıraktı beni. İçeriğini bir kenara bırakır da spreyin etkisinden bahsedecek olursam; Derin'in her saç yıkama sonrası saç dipleri hariç sadece uçlarına uyguladığım spreyin, kendine has kokusu kurutmadan sonra çok hissedilmiyor açıkçası. Parlaklık ve canlılık konusunda da aman aman bir etkisi oldu diyemem ama benim için önemli olan yıkama sonrası oluşan saç karışması, dolanması sorununu acısız ve zahmetsiz bir şekilde giderebiliyor olmasıydı. İçerik olarak kafamda soru işaretleri bırakan spreyi, saçlarına yumuşaklık kazandırma ve kolay tarama anlamında etkili ve başarılı buldum ben..Unutmadan Carrefoursa' dan aldığım bu ürünün fiyatı 16,90 TL. idi..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?