Diadermine Lift + Superfiller Gece Kremi

Cilt bakım rutinimde yüz temizliğinden sonra en istikrarlı kullandığım ürünlerdendir kırışık karşıtı bakım kremleri. Gündüz olanlarını kullanamıyorum ama gece yüz ve göz çevresi kremlerini kullanmayı ihmal etmemeye çalışıyorum. Genelleme yaparsak ta Diadermine bu anlamda severek kullandığım markalardan biri. Lift + Superfiller serisinden daha önce Lift + Süperfiller Hyaluron Etkili Süper Serum' unu kullandığım Diadermine markasının aynı seriden Gece Kremini kullanıyorum yaklaşık 4 aydır. 
Diadermine Lift + Superfiller Gece Kremi; enjeksiyon gerektirmeden daha genç görünen bir cilt için hyaluronik asit enjeksiyonu yönteminden esinlenerek geliştirilen, derin kırışıklıklarda bile etkisi kanıtlanmış, gelişmiş bir kırışıklık karşıtı bakım ürünü. 
30 - 50 yaş aralığına hitap eden, Hyaluron etkili kırışıklık karşıtı gece kremi 2 güçlü yaşlanma karşıtı etkiyi bir araya getiriyor.
* Uzun süreli sıkılaştırıcı etki; pro-kolojen içeren güçlü formülü kolajen üretimini desteklemek ve daha sıkı bir cilt oluşturmak için en önemli kolajenlerin yoğunluğunu arttırmaya yardımcı olur.
* Yeniden yapılandırır, doldurur; mikro enjekte Hyaluronik Asit küçük damlalarla cilde nüfus ederek tıpkı profesyonel enjeksiyon gibi kırışıklıklara doldurucu etki yapar. Yapısında bulunan +%5 Hyaluron, 24 saat boyunca cilt yüzeyine Hyaluronik Asit sağlayarak, gün boyu pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Gece boyunca süren derinlemesine hücre yenilenmesiyle, size her sabah daha parlak ve pürüzsüz bir ciltle güne başlamak kalır.
Kullanımı; her akşam cildi temizledikten sonra yüze ve boyna masaj yaparak uygulama şeklinde olan krem dermatolojik olarak test edilmiş. Yapı olarak orta / katı yoğunlukta. Kendine has hafif ve hoş bir kokusu da var.
Zamanın olumsuz etkilerini cerrahi operasyonlar harici, kullandığımız kremlerle geçirebilsek keşke. Yaşa bağlı kırışık oluşumlarının, hafif sarkmaların önüne geçemesek bile en azından kırışık karşıtı kremleri 30' lu yaşlardan itibaren kullanmaya başlayarak bu olumsuz etkileri hafifletebiliriz, tabi düzenli ve istikrarlı kullanımla. Cildimiz biz uyurken toparlanma sürecine girdiğinden, gece cilt bakımı ve gençleşme tedavisi için en ideal zaman. O yüzden ben de kırışık karşıtı kremlerde gece kremini kullanmayı tercih ediyorum. Kremi gece yatmadan hemen önce uyguladığımdan, emiliminin hızlı olup olmadığını belirtemem ama sabah uyandığımda yüzümde yağlı bir tabaka bırakmadığını, cildimi yumuşak yaptığını söyleyebilirim. Kırışık karşıtı bakım ürünlerini çok uzun zamandır kullandığımdan bir ürünü 3 - 4 ay kullanıp '' çok etkili, kırışıklıklarım gitti, bitti '' demem mümkün değil. Ama uzun seneler kullanmanın nimetlerini de görüyorum. 4 ay önce Carrefoursa' dan 53,50 TL. satış fiyatı üzerinden % 50 indirimle 26,75 TL.' ye aldığım Diadermine Lift + Superfiller Gece Kremi, tekrar bir indirim dönemine denk gelirsem alıp kullanmaya devam edeceğim bir ürün oldu benim.

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?