Book Selfie İle Kendi Kitabınızın Yazarı Olun

Çocuklarımız bu yaşlarında oyuncaklarla oynamanın tadını çıkartıyorlar. Bir süre sonra büyüyecekler ve de oyuncaklar eskiyecek / kırılacak, işe yaramayacak duruma gelecek. Belki içlerinden birkaçı hatıra niyetine saklanacak. Peki gelecekte onlar için neden özel, anlamlı ve ölümsüz bir hatıra bırakmıyoruz? Hem de çocuklarımızın yaratıcılığını kullanarak..
İşte bu amaçla kurulmuş, Yazardan Direkt markasına ait bir site var Book Selfie isminde. Burada hem çocuklar hem de yetişkinler için 1. sınıf hamur sayfalardan kitap oluşturma imkanı var.
Bunun için yapmanız gerekenler çok kolay. İlk olarak siteye yukarıda gördüğünüz şekilde üye oluyorsunuz.
Bir sonraki aşama ise '' Kitabını Yaz '' bölümüne tıklayarak, kitabınızı oluşturmaya başlamak. Çocuk ve yetişkin kitapları ebat olarak aynı ölçüde ( 12,9 x 19,8 cm ) aralarındaki fark çocuk kitaplarının minimum 4, maksimum 22 sayfa; yetişkin kitaplarının ise minimum 20, maksimum 300 sayfa olması.
Kitabınızı tasarlamaya ön ve arka kapaklardan başlıyorsunuz. Bunun için kendi çizimlerinizi ya da bilgisayarınıza yüklü fotoğrafları veya görsel resimleri kullanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken tek şey her işlemden sonra '' Yükle '' butonuna basmak.
Tüm işlemleri belirtilen şekilde yapıp yapmadığınızı '' Önizleme '' bölümlerinden kontrol edebiliyorsunuz. Oluşturduğunuz kitabı '' Kitaplarım '' bölümünde gördüyseniz artık kitabınız sanal olarak hazır demektir.
Bundan sonraki aşamada ise eserlerinizi kitaplaştırma, bastırma, yayınlama, isterseniz anı olarak saklama seçeneklerini seçebilir ya da kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Amazon' da Kirala, Kitabını Herkes Okusun, Kitabını Kirala ek seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Kitabınızı satışa çıkartmak isterseniz Yazardan Direkt size bu konuda profesyonel bir yayın evi hizmeti de veriyor. 
Ben de Egemen ve Derin için geleceğe dair ölümsüz bir anı bırakmak istedim. Ve onlara bebeklik dönemlerinin ilk 1 yılına dair yaşadıkları ilklerden oluşan bir foto-albüm düzenledim Book Selfie' de. 
Egemen kitabını keyifle okurken Derin ise şu an sadece fotoğraflarına bakmakla yetindi. Hazırladığım bu kitapları ömrüm olursa, evlendiklerinde onlara hediye etmek istiyorum.Siz de Book Selfie ile kendinizin, çocuğunuzun ya da sevdiklerinizin öykülerini, anılarını, şiirlerini, çizimlerini, günlüklerini sıra beklemeden kitaplaştırabilir, yayınlatabilir, anı olarak saklayabilir ve de sevdiklerinize anlamlı ve alternatif bir hediye olarak verebilirsiniz.

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?