Bee Beauty Strawberry Milkshake Duş Jeli

Duş jellerinin pratikliğini ve misss gibi kokularını seviyorum. Genelde ekonomik fiyatlı markaların, değişik özellikli duş jellerini deniyorum. Bu sefer de daha önce hiç bir ürününü kullanmadığım Bee Beauty markasının Strawberry Milkshake Duş Jeli' ni denedim. Aslında bu duş jelini almak hiç aklımda yoktu ama Gratis markası olan Bee Beauty, hem kasa arkası indirimli ürünlerden olunca ( normalde fiyatı 5,90 TL. idi, indirimli 2,95 TL.'ye geldi fiyatı ) hem de ambalaj önündeki çileklerin de albenisine kapılınca alıp deneyeyim istedim.
Duş jelinin arkasında şu açıklama var: '' Bee Beauty duş jeli canlandırıcı kokusu ile sizi ele geçirir. Gliserin ve Vitamin E ile geliştirilmiş formülüyle nem dengenizi korumaya, vücudunuzu nazikçe temizlemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. Lezzetli tatlı çilek kokusu, uzun bir duş sonrası eşsiz bir zevk sunar. Cildinize pürüzsüzlük ve yumuşak bir koruma sağlamaya yardımcı olur.''
Nasıl cezbedici ve merak uyandırıcı bir açıklama değil mi? Açıklama kadar duş jelinin rengi ve kokusu da iştah kabartıyor ve ağız sulandırıyor emin olun. Daha kapağı açar açmaz misss gibi çilekli süt doluyor burun deliklerinizin içine. Böyle durup durup koklayası geliyor insanın.
Kullanımı; banyo lifi üzerine bir miktar döküp, köpüğü masaj hareketleri ile vücuda uygulama şeklinde olan duş jeli, tüm cilt tiplerine uygun, 400 ml. ebatlı ambalajda.
Aslında duş jellerini direkt uygulamak alışkanlık olmuş birçoğumuzda ama ben banyo lifleri ve keselerle uygulamanın daha etkili olduğunu düşünüyorum. Beyaz banyo sabunu kadar olmasa da lif ya da keseyle uygulama hem daha güzel temizlik sonucu veriyor hem de o masaj hareketleriyle vücut canlanıyor. Bee Beauty Çilekli Duş Jelinin kokusu gerçekten harika. Tüm duş boyunca etkisini hissettiriyor. Tabi duş sonrası cilt üzerinde fazla kendini göstermiyor o kokusu ama verdiği yumuşaklık hissi bir süre devam ediyor. Fiyat / performans anlamında hoş kokusu ve verdiği yumuşaklık etkisiyle denenmeyi hak ediyor bence..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?