Bebak Baby Sun Spray High Protection 50+SPF Güneş Losyonu

Nihayet sıcacık günlere kavuştuk sanırım artık İstanbul' da. E güneşin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı şu günlerde, güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı önlemleri de alma zamanıdır. Özellikle çok hassas cilt yapıları olan çocuklarımız için..Egemen ve Derin' e daha önce farklı markaların koruma faktörü yüksek güneş yağı ve güneş sütü ürünlerini kullanmıştım. Bebak markasına ait bir güneş koruyucuyu ilk kez deniyor olacağız.. 
Suya dayanıklı, geniş spektrumlu, ultra UVA ve UVB güneş koruyucu özelliklere sahip Bebak Yüksek Koruma Bebek Güneş Losyonu; zararlı ve erken yaşlanmaya neden olan güneş ışınlarından korunmak amacı ile, etkili filtreler kullanılarak formüle edilmiş ve mikro emülsiyon yöntemiyle üretilmiş.
İçeriğini aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.
175 ml. ebatlı losyon, sprey şeklinde. Açma kapama emniyet kilidi sayesinde akma / bulaşma gibi sorunların da önüne geçilmiş. Güneşe çıkmadan 15 dakika önce uygulanan losyonun 4 saatte bir yenilenmesi gerekiyor. 
Kremsi ve akışkan yapılı losyonun hafif ve hoş bir kokusu var. Ayrıca cilt tarafından kolayca emiliyor ve cilde rahatsızlık hissi vermiyor. Emildikten sonra da yağlı, yapışkan his bırakmıyor.
50+SPF koruma faktörlü güneş losyonu, bebekler ve çocuklar için kullanılabileceği gibi güneşe karşı hassasiyeti olanlar için de kullanılabilir. Bebak Baby Sun Spray High Protection 50+spf koruma faktörlü güneş losyonu ile hazırlığımı yaptım, önlemimi şimdiden aldım ben. Biz güneşe hazırız peki ya siz?

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?