23 Nisan Blogger Anne Çocuk Şenliği Sponsorlarımız

Sevgili Sosyal Annem ve Şafak' ın Dünyası iş birliğiyle düzenlenen 23 Nisan Blogger Anne Çocuk Şenliği etkinliklerinin 2. sini bu sene Talia Organizasyon ev sahipliğinde cumartesi günü kutladık. Etkinliğimizde yine bir birinden değerli firmalar, güzel ürünleriyle bizimleydi.
Suya dayanıklı, geniş spektrumlu, ultra UVA ve UVB Güneş Koruyucu 50+ spf Güneş Losyonu ve güneş altında kalmış ciltleri yumuşatan, rahatlatan ve ferahlatan Güneş Sonrası Yatıştırıcı Balsam Kremi için BEBAK' a..
Doğal, sağlıklı ve besleyici bir mucize olan; tadını ve lezzetini Binboğa Dağları' ndan alan; Kozanlı arıcı ailelerden sofralarımıza ulaşan; Kozan Bal Tarım Satış Kooperatifi' nden Çiçek, Çam ve Keven & Kekik Balları için BİNBOĞA BAL' a..

İster kendinizin ister çocuğunuzun öykülerini, anılarını, şiirlerini sıra beklemeden kitaplaştırma, yayınlama, anı olarak saklama olanağı sunan ve sevdikleriniz için de ölümsüz bir hediye alternatifi olan BOOK SELFİE' ye..
4 yaş üzeri ve yetişkinler için; Kolostrumlu, C Vitaminli Tutti Frutti Aromalı ve de Kolostrumlu, B3, C ve D Vitaminli Limon Aromalı Boğaz Pastilleri için CURAMED' e..
1962 yılından beri sektörde olan, 60 farklı ülkeye ihracat yapan, portföyünde lisanslı oyuncaklar, eğitici oyuncaklar, kız & erkek rol oyuncakları, lisanslı ürünler, plaj oyuncakları, takı setleri gibi çok çeşitli alternatifler olan, bizim evde de çeşitli oyuncakları bulunan DEDE OYUNCAK' a..
Heroes serisinden Superman, Wonder Woman Marvel karakterli, ilave şekersiz, %100 Elma & Şeftali ve Elma & Vişne Meyve Suları için DİMES' e..
Daha önce katıldığım etkinliklerde de sponsor firmalarımızdan olduğu için tariflerini denediğim Kek Burger, Köstebek Cupcake, Brownili Puding ve Pastacı Kreması için DR.OETKER' e..
Ürünlerini '' önce sağlık '' ilkesiyle, sağlığa zararsız maddelerin bir araya getirilmesiyle üreten, ofis ve kırtasiye sektöründe hizmet veren Fima Kırtasiye' nin okul ürün markası olan Oyun Hamuru Setleri için LETS' e..
Düşleyen çocuklar için eğitici Oyun Hamuru Kartları üreten Ludio Minima' ya..
Çamaşırda iz bırakmayan, ekstra dayanıklı Life & Mandalex Silikon Mandalları, tüm zorlu yüzeylerde etkili petek dokulu Clean & Magico Temizlik Süngeri ve tırnak koruyucu Clean & Hijyenix Bulaşık Süngeriyle yeni nesil ev bakım ve temizlik ürünleri için MACROMAX TÜRKİYE' ye..
Çiçekten vazgeçemeyen ama aynı zamanda farklı türde bir hediye arayışında olanlara '' Yenilebilir Lezzet Çiçekleri '' ile en taze meyveleri günlük olarak; özel şekerlendiriciler, katkı maddesi ya da renklendiriciler kullanmadan ulaştıran MEYVE BURDA' ya..
Enzim içermeyen formülü normal ve hassas ciltler üzerinde dermatolojik olarak test edilmiş, hassas ciltlerde tahrişe neden olmadığı kanıtlanmış yeni ürünü Hassas Ciltlere Özel Baby Sıvı Deterjan için OMO' ya..
Süsleme, fotoğraf çekimi, düğün, kına, nişan, söz, davet, doğum günü, baby shower, mevlüt, açılış, lansman, kokteyl, animasyon, palyaço, şişme oyun parkları, ses & sahne düzenlemeleri ve piknik organizasyonları yapan ve etkinlik mekan sponsorumuz olan TALİA ORGANİZASYON' a..
2010 yılından beri unlu mamüller sektöründe olup ürünlerini katkı maddesi, renklendirici, glikoz şekeri ve benzeri tatlandırıcı kullanmadan ve de kara fırında, fındık kabuğu ateşi ile pişiren UNELLER' e..
Hindistan cevizi yağı ile saçları yumuşacık yapıp besleyen, cildin pH değeri ile uyumlu, hipoalerjenik Kolay Tarama Spreyi ve bebeklerin saç ve saç derisini besleyen, yapılandıran, canlandıran, paraben & alkol & boya & SLS / SLES içermeyen, göz yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı için UNI BABY' ye..
Ve de...
23 Nisan Blogger Anne Çocuk Şenliği etkinliğini düzenleyen, davetleri ile beni mutlu eden sevgili Şafak ve Fatma' ya..

Çokkk teşekkür ediyorum...

Sponsor firma isimleri alfabetik sıraya göre yazılmıştır...

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?