23 Nisan Blogger Anne Çocuk Şenliği

Sanki her tarafta var bir düğün.
Çünkü, en şerefli en mutlu gün.
Bugün 23 Nisan,
Hep neşeyle doluyor insan.

23 Nisan yaklaşıyor, çocuklarımız o gün doyasıya bayramın tadını çıkartacaklar şüphesiz. Ama biz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nın coşkusunu önceden yaşadık. Geçtiğimiz cumartesi günü 2 çocuğumla birlikte, sevgili Sosyal Annem Blog ve Şafak'ın Dünyası organizasyonu olan 23 Nisan Blogger Anne Çocuk Şenliği davetindeydim. 2017 senesinde ilkini gerçekleştirdikleri ve benim de katıldığım etkinliği, 8 anne blogger arkadaşımla ve çocuklarımızla beraber bu sene 2. kez kutladık .
Etkinlik mekanımız Maltepe / Altıntepe' deki Talia Organizasyon' du.
Talia Organizasyon ile daha önce yine sevgili Sosyal Annem Blog Fatma' nın mart ayında Kadınlar Günü' ne özel düzenlediği '' Bir Kadın Bin Hayat '' etkinliğinde de beraberdik. O günkü etkinliğimizin süsleme ve fotoğraf çekimini yapan Talia Organizasyon' dan sayın Sinem Barışlı Kandemir ve Tarkan Karabudak, bu sefer bizlere harika bir ev sahipliği yaptılar.
Talia Organizasyon, süsleme ve fotoğraf çekimi haricinde düğün, kına, nişan, söz, davet, doğum günü, baby shower, mevlüt, açılış, lansman, kokteyl, animasyon, palyaço, şişme oyun parkları, ses ve sahne düzenlemeleri ve piknik organizasyonları da yapan çok yönlü bir firma. Aynı zamanda psikolog olan Sinem Hanım'dan eğitimli kadroları ile okul öncesi ve ilkokullar için yetenek geliştirici sınıflar ve eğitim bazlı sanat atölyeleri çalışmaları olduğunu da öğrendim.
Etkinlik için açık büfemizi biz anneler çocuklarımızın severek yediği leziz anne yemekleriyle oluşturduk. Mekan, etkinlik ve organizasyonlara özel olarak hazırlanan örnek masalarla o kadar güzel düzenlenmişti ki inanın hangi birinin fotoğrafını çekeceğimi şaşırdım ben. Her zevke ve her bütçeye uygun çeşit zenginliğiyle sizler de düşlediğiniz organizasyonlar için Talia Organizasyon sayfasına göz atabilirsiniz.
Aşağıdaki 2 fotoğraf benim en çok beğendiğim köşelerden biri olan vitrin dekorasyonunun yapıldığı alana ait. Baharı yansıtan renkler, çiçekler, dekoratif objeler hepsi birbirinden güzel.
Hani dedim ya 8 anne blogger bu etkinlikte beraberdik diye. Soldan itibaren bizler;
Bloglu Yorum Gökçe,
Sosyal Annem Fatma,
Şafak' ın Dünyası Şafak,
İlknur' un Dünyası İlknur,
Şans Böceği Nihan,
* bendeniz Yeşimle Her Telden,
Makyaj Kelebeği Filiz
* ve önde fotoğrafımızı çeken Locosmetico Ebru.
Blogger arkadaşlarımdan Ebru hariç herkesle daha önceden tanışıyordum. Bu etkinlik sayesinde hem kendisiyle de tanışma imkanı buldum hem de çeşitli etkinliklerde ve davetlerde birlikte olduğum, tanıdığım ve sevdiğim blogger'larla bir arada keyifli bir gün geçirdim. Bugün bir de sürpriz ziyaretçimiz vardı. Blog sayfasını takip ettiğim sevgili Audrey' in Şekerleri İrem bizi ziyarete gelmişti. Bu sayede kendisiyle de tanışma ve ayak üstü kısa bir sohbet şansım oldu. İrem' e de sevgilerimi gönderiyorum.
Bizler Talia Organizasyonun üst katında sohbet, muhabbet ederken; çocuklarımız da alt katta kendileri için ayrılmış alanda yemeklerini yediler, animatör eşliğinde oyunlar oynadılar, etkinlik sponsorumuz Fima Kırtasiye firması olan Lets Color Up ile boyama yaptılar. 
Etkinlikte Lets Color Up firmasından sayın Fisun Hanım ve Bookselfie firmasından sayın Çağla Hanım da bizimle beraberdi. Fisun Hanım' dan Lets Color Up ürünleriyle ilgili detaylı bilgiler aldık ama bunu bir sonraki sponsor yazıma bırakmak istiyorum ben.
Kapanışı 10. yıl marşımızla yaptığımız ve yukarıda fotoğrafta da gördüğünüz üzere coşkunun bende tavan yaptığı anla etkinliğimizin de sonunu getirdik. 23 Nisan Blogger Anne Çocuk Şenliği hem çocuklarımız için günü doya doya eğlenerek geçirdikleri hem de bizim için keyifli sohbetlerin yapıldığı bir gün oldu. Sevgili Şafak ve Fatma' ya nazik davetleri, Talia Organizasyon' a mekan ev sahiplikleri, blogger arkadaşlarıma da katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Değerli sponsor firmalarımıza teşekkürü bir sonraki yazıma bırakıyorum..Sizler de etkinlik paylaşımlarımızı instagramdan #safagindunyasidavet #sosyalannemetkinlik #23nisanbloggerannecocuksenligi etiketleriyle takip edebilirsiniz..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?