Zwilling J.A. Henckels Koku Giderici Paslanmaz Çelik Sabun

Bizler hala temizlik ürünlerinde kimyasaldı, doğaldı, el yapımıydı diye yazalım, çizelim.. teknoloji almış başını gitmiş ve çelik sabun icat edilmiş. Kulağa çok ilginç geliyor değil mi? Ben de sevgili Sosyal Annem' in Bir Kadın Bin Hayat etkinliğine kadar çelik sabunun varlığından bile haberdar değildim. Bu etkinlikte bizimle olan Zwilling J.A. Henckels Türkiye sayesinde tanışmış ve kullanmış oldum ..
Zwilling Koku Giderici Paslanmaz Çelik Sabun, Almanya / Solingen' li Zwilling J.A. Henckels markasının ürünü. Tarihi 287 yıl öncesine dayanan Zwilling; Solingen'li bıçak imalatçısı Peter Henckels tarafından kurulmuş, ülkemizde ise 2014 senesinde faaliyete geçmiş. Logosundaki ikizler sembolü markanın kurulum tarihi olan 13 Haziran 1731' i gösteren ikizler burcunu temsil ediyor.
Geleneksel bir şekilde, mümkün olan en üst kalitede imalat yapıp, servis vermek için inovatif ( yenilikçi ) teknolojiyi kullanan firma bünyesinde yüksek kalite çelikten üretilen keskin, optimum denge ile elinizin daha az yorulmasını sağlayan, keskinliğini uzun süre koruyan bıçak; çelik / alüminyum / döküm demir tencere; seramik ve granit kaplamalı tava; mutfak gereçleri; çatal & bıçak takımları; güzellik ve çeşitli mutfak aksesuarları gibi ürünler bulunuyor.
Zwilling Koku Giderici Sabun da markanın paslanmaz çelik kategorisindeki ürünlerinden birisi. Metalik gri renkteki sabun 9,5 X 4 cm. ölçüsünde. Özel mat-polisaj alaşımlı, su ve oksijen kombinasyonlu paslanmaz çelik sabun; mutfak kokularını ellerden hızla ve güvenilir bir şekilde gidermede etkili bir ürün. ( Soğan, balık, sarımsak ve sigara vb..gibi..)
Madem o kadar iddialı bu ürün bana da deneyip etkinliğini test etmek düşer o zaman..Bu arada bir bilgi: Soğan ve sarımsak, suya maruz kaldıktan sonra sülfürik asit oluşturan amino asit sülfoksitleri içerirmiş. Bu sülfür ise paslanmaz çelik metal tarafından çekilir ve bağlanırmış.
Koku Giderici Paslanmaz Çelik Sabunun kullanımı da oldukça basit; akan suyun altında 30 ila 40 saniye boyunca eller paslanmaz çelik sabunla yıkanıyor, o kadar. 
Ve sonuç: Kokusuz ve köpürmeyen Zwilling Koku Giderici Paslanmaz Çelik Sabun gerçekten de işe yarıyor. Elime sinen soğan ve sarımsak kokusu çelik sabunla yıkadıktan sonra yok oldu. Ayrıca parmaklardaki nikotin kokusunu gidermede de başarılı sonuç verdi. Uzun lafın kısası denendi, test edildi ve başarılı bulundu bu ürün.

Tüm çelik ürünlerinin paslanmaya karşı ömür boyu garantisi olan Zwilling ürünlerine, Türkiye' de 39 ilden ve K.K.T.C.' de bulunan satış noktalarından ve ayrıca Enplus, Karaca, Bernardo, English Home ve Macro Center gibi mağazalardan da ulaşabilirsiniz. İnternette ise Hepsiburada, Morhipo, 1V1Y, Pera Bulvarı, Amavivo gibi e-ticaret sitelerinde satışı varmış. ( Veriler Zwilling J.A. Henckels Türkiye sayfasından alınmıştır ).

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?