Sosyal Annem İle '' Bir Kadın Bin Hayat '' Kadınlar Günü Etkinliği

Kadın; önce insandır, sonra kadın. Annesinin / babasının nazlı kızı, kızının / oğlunun kanatsız meleği, kocasının hayat arkadaşıdır. Abladır, haladır, teyzedir, anneanne / babaannedir. Kadın; emektir, emekçidir.. Ailenin direği erkekse temeli de kadındır.. El üstünde tutulası, elleri öpülesi kadınlarımız...Emekçi Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun...

Böylesine anlamlı bir günde bizler; İstanbul, Antalya, Ankara, Bursa, Konya gibi Türkiye'nin değişik illerinden gelen 14 aktif kadın blog yazarı olarak cumartesi günü sevgili Sosyal Annem Blog Fatma'nın Maltepe Dream Hill Business Deluxe Hotel'de Kadınlar Günü'ne özel düzenlediği '' Bir Kadın Bin Hayat '' etkinliğindeydik.

4 yıldızlı ve 136 odalı otelde iş toplantıları için farklı büyüklüklerde 8 adet salon bulunuyor. Adalar manzaralı Büyükada Balo Salonu'nda düğün, nişan, kına gecesi, sünnet yemeği, mezuniyet, doğum günü gibi çeşitli organizasyonlar da yapılabiliyor. Otelin yiyecek & içecek servisi için Ana Restaurantı, A La Carte Restaurantı, Roof Barı, Pastanesi var. Ana restaurantta ayrıca dışarıdan gelen misafirler için açık büfe kahvaltı servisi de mevcut. Tabi bir de sauna, jakuzi, buhar odası, şok duşları, kapalı havuzu ve masaj servisi var ki, şu an en çok ihtiyacım olan şey herhalde otelin sağlık kulübü..
Otele girişte resepsiyonda etkinlik ilanımızı görünce ne kadar emek verilmiş bir etkinlikte olduğumu bir kez daha anladım. Otel yönetimi bu güzel gün için bize Sedef Adası Salonu'nu tahsis etmiş.. 
Salon girişi ikramları, kokteyl masa düzenlemeleri, salon dizaynı & süslemeleri, masalarda adımızın olduğu hediyelikler etkinliğimize özel olarak hazırlanmış.
Etkinlik sevgili Fatma'nın Kadınlar Günü'ne özel olarak hazırladığı konuşmasıyla başladı.
Torta House firma sahibi Doğan Erol hem firmasıyla ilgili bilgi verdi hem de imalatın başında annesinin olduğu leziz trileçelerinden ikram etti.
20 yılı aşkın bir süredir firma tecrübesi olan ama son 1 yıldır kozmetik sektöründe faaliyet gösteren Nays Collection marka yöneticisi İdris Yıldırımcı da hem firmalarıyla ilgili bilgiler verdi hem de güzel hediyeleriyle bizimleydi.
Son zamanlarda yayın evinden çıkan kitaplarını keyifle okuduğum ve aynı zamanda blogger dostu olan Minval Yayınları sahibesi Nesibe Mumcu, yayın evlerinden çıkan son kitapları, yazarı Vedat Kızlıer olan Öykülerle İnsanları Yönet adlı kişisel gelişim kitabıyla bu anlamlı etkinliğimizde yanımızdaydı.
Doğal bitki özleri ve bitkisel yağlar ile ürünlerini tasarlayan, bünyesinde diş macunları, cilt bakım ve güneş ürünleri, kremler, şampuanlar, cilt bakım ve güzellik sabunları, sıvı sabunlar olan Agarta Bitkisel Kozmetik firmasını temsilen, gönüllü olarak Kakulenin Bebekleri arkadaşım bir konuşma yaptı.
Avrupadan ithal bitkisel özlü içerikli ürünleriyle son zamanlarda hemen hemen hepimizin yakından tanıdığı Revox markası adına Gamze Demirel bizimleydi. ( Mor fularlı )
Firma yetkililerinin konuşmalarından sonra Alsana Pasta tarafından etkinliğimiz için özel olarak tasarlanmış konsept pastayı kestik ve afiyetle yedik.
Çay & kahve ve ikramlıklar eşiliğinde sohbet, muhabbet kokteyl alanında da devam etti.
Ve bizler...
Soldan itibaren: Zeynep AyralBlogluYORUMBiricit'in Yeri, Bendeniz,  Emel'in MutfağıŞafak'ın DünyasıAnne Terazisi ( arkada kendisi ), Fulya KüçükkaksoyPembe Dünyamİlknur'un DünyasıBeğendim PaylaştımKakulenin BebekleriLittle Butterfly ve tabi ki ön safta Sosyal Annem...Etkinlik paylaşımlarımızı arkadaşlarımın sayfalarından da takip edebilirsiniz..
Bol fotoğraflı ve uzun metinli bir paylaşım oldu ama sevgili Fatma'nın aylardır üstünde titizlikle çalıştığı, zamanını ve emeğini verdiği bu anlamlı etkinliği öyle 3-5 fotoğraf ve bir kaç cümle ile geçiştirmek istemedim. O yüzden sponsor firma paylaşımımı bir sonraki yazıma bıraktım.
Etkinliğimizle ilgili paylaşımlarımız hem blog sayfalarımızda hem de sosyal medya hesaplarımızda olacak. Sizler de #sosyalannemetkinlik #dreamhillotel #birkadinbinhayat #pembemor hashtag'leriyle instagramda paylaşımlarımızı takip edebilirsiniz.

Tüm samimiyetimle söylüyorum, benim için çok keyifli ve eğlenceli bir etkinlik oldu. Hem görüştüğüm blogger arkadaşlarımla yine bir arada oldum hem de sosyal medya üzerinden takipçisi olduğum blogger arkadaşlarımla tanışma şansı buldum.

Öncelikli olarak Sosyal Annem'e teşekkürler..Sevgili Fatma'nın yeri bende apayrıdır. Kendisi blog dünyasında şahsen tanıştığım ilk blogger olmasının yanında sevdiğim bir arkadaşımdır. Etkinlikleri de hep özel, anlamlı ve güzeldir. Kadınlar Günü'ne özel düzenlediğin etkinliğe beni de davet etme inceliği gösterdiğin ve emeklerin için sana çokkkkk teşekkür ediyorum..

Etkinlik başlangıcından sonuna kadar hizmetiyle, servisiyle, ikramlıklarıyla ve hediyesiyle günümüzü özel kılan mekan sponsorumuz Dream Hill Business Deluxe Hotel yönetimine ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum..

Enerjileri, pozitiflikleri, neşeleriyle benim çokkkk keyif aldığım bir etkinlik olmasına vesile olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..

Ve sizlere..Eğer gerçekten şu uzun yazıyı başından sonuna kadar okumuşsanız, size de teşekkür ediyorum..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?