Pronevo Probiyotik Temizlik Ürünleri

Probiyotik içeren gıdaları duymuşsunuzdur muhakkak.. Peki probiyotik içeren temizleyici ürünleri duydunuz mu? Ben de duymamıştım, ta ki  Sosyal Annem ile Bir Kadın Bin Hayat etkinliğinde Pronevo markasıyla tanışana kadar...
Probiyotik temizleyiciden önce '' Probiyotik Nedir? '' diye kısa bir bilgi yazayım hemen: Probiyotikler sağlığımıza yararlı bakterilerdir. Bağırsak sistemimizdeki probiyotik bakteriler doğal savunma sistemimize katkıda bulunur. Organizmamızın mikrobiyal dengesi zararlı (patojen) bakteriler ve probiyotikler arasında dengelenmiştir. Bu dengenin bozulması çeşitli sağlık problemlerine neden olur.

Pronevo Probiyotikleri ise Bacillus isimli bakterinin fermantasyonu ile elde edilmiş suşlar içerir. Pronevo, doğal olan bu probiyotikleri kullanır ve kimyasal içermeyen, GDO uygulanmamış tamamen organik bir çözümdür. Pronevo, kimyasallarla yapılan temizlik yöntemleri yerine toz akarı dışkıları, polen, ölü cilt hücreleri ve mikroorganizmaların beslendiği organik bileşikleri tüketerek patojen ve alerjenlerin tamamen yok olmasını sağlar. Bu şekilde, ortamda ideal bir mikrobiyal dengeye ulaşılmış olur.
Pronevo probiyotik temizlik ürünleri kategorisinde Probiyotikli Yüzey Temizleyici, Probiyotikli Banyo /  WC Temizleyici, Active Yüksek Yoğunluklu Probiyotik Sprey ve Probiyotik Sprey bulunuyor.
Probiyotiklerle zenginleştirilmiş organik temizlik ürünüdür. Sert zeminler için uygundur. Yağ ve kir gidericidir. Kötü kokuları giderip, sağlıklı ve hijyenik bir ortam oluşturur. Antistatik bir film tabakası oluşturarak, yeniden tozlanma ve kirlenme süresini geciktirir. İçerisindeki probiyotikler sayesinde uzun süreli etki gösterir.
Banyo ve Wc temizliği için, Probiyotiklerle zenginleştirilmiş organik temizlik ürünüdür. Sararma ve kötü koku oluşumunu engeller. Hoş bir koku bırakır. Cildinizi korur. Derinlemesine temizlik sağlar. Antistatik özelliği ile, giderlerin tıkanmasını engeller ve kirlenmeyi geciktirir. Duşa kabin, küvet, WC, lavabo, fayans ve mermer gibi alanlarda etkili sonuç bırakır.
Kimyasal içermeyen, toksik olmayan ve GDO içermeyen probiyotik solüsyonuyla Pronevo Active sprey, hastalık yapıcı bakteriler, mantar sporları gibi alerjen ve patojenleri minimum seviyeye düşürür. Yoğun probiyotik içeriğiyle toz akarı ve polen kaynaklı alerji belirtilerinin ortadan kalkmasını sağlar. Koruyucu, mikroskopik bir mikroflora tabakası oluşturur ve bu şekilde tüm kapalı yüzeyleri kaplar ve korur.

Benim ilk kez tanıştığım Pronevo markası ve probiyotikli temizleyici ürünleri çok ilgimi çekti. Ürünlerini en kısa sürede deneyip yorumlarımı da yakın zamanda paylaşacağım...

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?