Moderya.com Alışverişim

İnternette e-ticaret satış yapan firmalar zamandan ne kadar tasarruf sağlıyor değil mi? Ben de zaman zaman bu tür sitelerden alış veriş yapıyorum. Özellikle daha önce alış veriş yapmış arkadaşlarımdan olumlu yorumlar duyduğum siteler daha fazla ilgimi çekiyor. Bu sitelerden biri de en son alış veriş yaptığım Moderyacom isimli e-ticaret firması oldu.
Denizli merkezli Moderya.com, Türkiye’nin en genç ve yeni e-ticaret markası olarak 2017 Aralık ayından itibaren e-ticaret sektörüne giriş yapmış. Temeli ise yıllardır toptan olarak Baltalı Grup Çatısı altında tekstil sektöründe hizmet veren Deniz Tekstil'e dayanıyor. Müşterilerini uygun fiyatlarla, kaliteli ve şık ürünlerle; kolay, hızlı ve güvenli alışveriş deneyimiyle buluşturmak misyonuyla kurulan sitede; kadın & erkek & çocuk & tesettür giyim ve bambu ürün çeşitleri bulunuyor.
Öncelikle şunu yazayım, sitede rahat 1-1,5 saat geçirmişimdir. Özellikle kadın giyim kategorisinde :) Kadın giyimde aklınıza gelen her çeşit ürün var alt / üst / dış giyim namına..( Gömlek, Tişört, Hırka, Kazak, Tunik, Triko, Etek, Elbise, Pantolon, Tayt, Ceket, Mont, Trençkot, Eşofman, Pijama Takımı, Gecelik bunlardan sadece bazıları )
Gelelim benim aldıklarıma....
Malum önümüz yaz..Benim gardropta siyahtan başka renk çok nadirdir. Tercihim yine koyu bir renk oldu ama, bu Ön Yazılı Lacivert T-Shirt 'ü görür görmez dayanamayıp alış veriş sepetine ekledim hemen.
Yazlık gardrobumun gördüğü göreceği tek açık renk herhalde Önü Yazılı Altı Bağlamalı Salaş Pudra Tişört olmuştur.
Alış verişte illa siyah renk olacak ya..Yine siyahsız yapamadım. Beli Lastikli Kadife Siyah Tayt 'ı yaz gelene kadar kullanırım ben. Evde çok rahat ediyorum bu tarz alt giyim ürünleriyle.
Benim 1 numara Egemen için, bu fotoğrafta rengi tam istediğim gibi çıkmamış olan Nakışlı Kısa Kollu V Yaka Turkuaz / Petrol Lakost Şort Set 'i aldım. Bambu kategorisinde satışta olan setin üstü %95, altı ise %100 pamuk kumaş ve Türkiye'de üretilmiş..
1 numaraya almışken 2 numaram Derin'e almamak olmazdı. Yine bambu kategorisinde satışta olan Nakışlı Askılı Kırmızı Çocuk Gecelik te görür görmez sepete eklediğim bir başka ürün oldu. Geceliğin kumaşı %100 pamuk ve yine Türkiye'de üretilmiş.
E aldık o kadar modellik yapmasak olmazdı değil mi?
Ben ürünlerin hepsini kumaş kalitesi, renk, model, desen olarak beğendim. Özellikle çocuklarım için seçtiğim ürünlerin pamuk kumaş kalitesi gerçekten çok güzel..Bu kalitede ürünlere ne kadar ödediğimi bilseniz şaşarsınız.. Çünkü fiyatları çok uygun...
Sitede ''  verdiğiniz siparişler 3 gün içerisinde kargoya verilip, 4-7 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir '' şeklinde bir açıklama olmasına rağmen, sanırım benim şansıma, seçimlerim 2 günde kargoyla teslim edildi. Ben bile bu kadar hızlı teslimat beklemiyordum hem şaşırdım hem de taktir ettim firmayı. Siparişimi oluşturur oluşturmaz cep telefonuma siparişimin oluşturulduğu, ertesi günde kargoya verildiği bilgisi geldi. Bu bilgilendirmeleri hızlı bir şekilde yapmalarını beğendim. Ve siparişimden 2 gün sonra seçtiğim herşey eksiksiz, hasarsız, istediğim renk, model ve ölçüde elime ulaşmıştı. Ödeme yöntemi olarak kredi kartı ile 9 taksite kadar taksitli, kapıda nakit / kredi kartı, havale veya EFT seçim alternatifleri olan Moderya.com, kargo firması olarak Aras Kargo ve Sürat Kargo'yla çalışıyor. Sipariş sonrası merak ettikleriniz için BURAYI tıklayabilirsiniz..

İlk defa alış veriş yaptığım Moderya.com' da satılan ürünler, kalite & fiyat, teslimat hızı ile beğenimi kazandı. Ve bir çok üründe gözüm kaldı. Bir sonrakine eşim için de sepete birşeyler ekleyeceğim. Bu arada siteye sürekli yeni ürünler geliyor ve satışta olan ürünler çabucak tükenebiliyor. Elinizi çabuk tutup bir göz atın ve de yeni modeller için siteyi takibe devam edin ...

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?