Lipoderm Plus Hydro Normal Ciltler İçin Nemlendirici Losyon

Öyle vücudunun her yerine ayrı bakım yapıp, her bölge için değişik kremler kullanan biri değilimdir. El ve vücut bakım kremleri adı altında satılan nemlendirici özellikli kremleri de en çok ellerim, dirsek ve diz kapaklarım için kullanırım. Herhalde tüm vücudum için kullandığım nadir nemlendirici kremlerdendir Lipoderm Nemlendirici Losyon. Bu losyonu ilk kez 2,5 sene önce gittiğim güzellik merkezinde yaptırdığım Lazer Epilasyon sonrası güzellik uzmanının tavsiyesiyle kullanmıştım. Uzun bir aradan sonra bu sefer de Sevgili Sosyal Annem' in Kadınlar Günü için düzenlediği Bir Kadın Bin Hayat etkinliği sayesinde yeniden kullanmış oldum.
Kuru ve pullanan derinin yumuşatılması, lazer epilasyon sonrası hassasiyetin giderilmesi ve yoğun nemlendirmede etkili Lipoderm Plus Hydro Nemlendirici Losyon içeriğindeki; üre, hyaluronik asit ve kaprilik / kaprik trigliserit ( yağ asidi karışımı ) ile derinin koruma tabakasını güçlendirmeye, nem tutma kapasitesini arttırmaya ve yeniden yapılanmasına yardımcı olur. 
Losyonun ana etken maddelerinin özellikleri ise şunlar: 
Üre: Dokularda ve vücut sıvılarında bulunan ve insan vücudunda doğal yolla ortaya çıkan bir madde olan üre cilde uygulandığında, su tutma yeteneğinden dolayı cildin esneklik ve yumuşaklığını artırır.
Hyaluronik Asit: Çok güçlü bir humektan ( cildin alt tabakalarından en üst tabakasına nem çekip nemi burada tutabilen maddeler ) ve antiaging ajandır. Düşük nem ortamında epidermis ve dermisten su çekerek epidermisin en dış tabakası olan Stratum Corneum'un hidrasyonunu ( vücudun su ihtiyacının karşılanması ) sağlar. 
Trigliserid: Palm ağacından elde edilen yağ asitleridir. Çok güçlü nemlendirme  özelliğine sahiptir.
Fotoğrafı büyüterek içeriğine bakabilirsiniz.
Dermatolojik olarak test edilmiş losyon, boyar madde ve paraben içermiyor.
300 ml. ebatlı losyon, pompalı başlığı sayesinde kolay bir uygulama sağlıyor. Losyonun yapısından dolayı tek sıkışta pompadan gelen losyon miktarı oldukça fazla sayılır.
Lipoderm Plus Hydro Nemlendirici Losyon' un normal ciltler haricinde, kuru ve çok kuru ciltler için olanı da var, o da pembe ambalajda. Normal ciltler için olan losyonu, lazer epilasyona gittiğim dönem boyunca kullanmış, epilasyon sonrası oluşan hassasiyete karşı çok faydasını görmüştüm. Şimdi de el, dirsek ve diz kapağı bölgelerinde kullanıyorum. Emilimi çok hızlı olan losyon kesinlikle yağlı ve yapışkan bir his bırakmıyor. Ellerim için gerekli nemlendirmeyi sağladığı gibi dirsek ve diz kapağı bölgelerimde oluşan kuruluk ve sertlik üstünde de başarılı sonuçlar veriyor. Daha öncede beğenerek kullandığım bu losyonu özellikle lazer epilasyona gideceklere ya da gidenlere tavsiye ederim...

 FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?