Julio Lowski Kadın Cüzdanı

Çantaların değişilmez aksesuarı cüzdanlar şüphesiz. Benim kullandığım cüzdanların boyu da taşıdığım çantanın ebadına göre değişiyor. Normalde tek başıma dışarı çıktığım zaman gerekli kimlik, belge, kart, para gibi şeyleri telefonumun bölmeli kılıfında taşırım. Ama iş, çocuklarla maaile dışarı çıkmaya gelince değişiyor. O zaman çantanın boyutu büyüyor ve cüzdan taşımak zaruri oluyor. 
Tam da şu an kullanmakta olduğum cüzdan ebat olarak biraz küçük olduğundan değiştirmeyi düşünüyorken Sosyal Annem 'in düzenlediği '' Bir Kadın Bin Hayat '' Kadınlar Günü etkinliği sponsorlarımızdan Julio Lowski 'den bu çok şık kadın cüzdanı hediyesi geldi.
Kadın / erkek cüzdan, çanta, kartlık, kemer ve aksesuarları üstüne online satışı olan Julio Lowski 'den kullanmaya başladığım turuncu kadın cüzdanı, 1.sınıf el işçiliği ile Türkiye'de üretilmiş. Cüzdanın fermuarları oksitlenmeye karşı korumalı. Dış materyal kısmı suni deri, iç astarı da %100 polyester' den oluşuyor. 
Cüzdanın arka kısmında olduğu gibi iç kısmında da fermuarlı ara bölme var. Ve içi kredi kartı, otobüs kartı vs.. gibi kartların kullanımı için oldukça fazla cepli yapılmış. Kartlıkların arkasında da yine geniş birer bölme daha bulunuyor.
Kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme, sitede taksit seçenekleri olan cüzdanların çok fazla renk ve desen alternatifi var.
Bunlar Julio Lowski sayfasından sadece benim gözüme takılanlar...Çok daha fazla alternatif Julio Lowski 'de...
Julio Lowski 'ye etkinliğimizde bizimle oldukları ve şık hediyeleri için teşekkür ediyorum..

Bir aslan kadınına da bu kadar gösterişli bir cüzdan yakışır zaten.. Siz ne dersiniz ????

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?