HighGenic Sirkelim Sirkeli Temizleyici / Silikonlu Temizleyici

Benim için pazartesi demek; yemek yapmak, hafta sonu dağıtılan, kirletilen evi temizlemek, çamaşır & bulaşığı halletmek demek. İşin temizlik kısmında HighGenic markasını hepiniz biliyorsunuzdur muhakkak. Adını bildiğim ama ya kendi aldığım ürünleri kullanmaktan ya da firmalardan gelen ürünleri deneyimlemekten bir türlü sırası gelmeyen, en nihayetinde sevgili Sosyal Annem' in Bir Kadın Bin Hayat etkinliği için 2 ürününü bizlere gönderen HighGenic markasının Sirkelim Sirkeli Temizleyici ve Silikonlu Temizleyici 'si ile sonunda tanıştım ben de.
2010 yılında 1K Kimya A.Ş. tarafından kurulan HighGenic markası %100 yerli sermayeyle kurulan bir şirket. Marka bünyesinde; Silikonlu Temizleyici, Narsprin Çok Amaçlı Temizleyici, Sirkelim / Sirkeli Temizleyici, Köpük Hijyen Sihirbazı, Derz Temizleyici, Banyo ve Derz Temizleyici, Güçlü Yağ Çözücü, Paslanmaz Çelik Yüzey ve Ankastre Temizleyici, Duşakabin ve Banyo Temizleyici, PVC Pencere ve Plastik Yüzey Temizleyici, Çimento Temizleyici, Köpük Fırın & Ocak & Mangal & Aspiratör Temizleyici, Gümüş & Metal Parlatıcı, Ahşap Temizleyici, Leke Çıkarıcı gibi ürünler var.
HighGenic logosunda kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Sevginar Baştekin' in kadınları anlayan, onların ihtiyaç ve özlemlerini bilen bir kadın girişimci olarak silüeti bulunuyor.
Firma hakkında bu bilgileri paylaştıktan sonra gelelim bugünün yardımcılarına..
Organik lavanta yağları ve sirkenin hijyenik temizleme gücünün birleşimi olan HighGenic Sirkelim Sirkeli Temizleyici; mutfak, buzdolabı, fırın, çaydanlık, bulaşık & çamaşır makinesi, yer ve yüzeyler, banyo & lavabo & fayans & klozet, derz temizliği gibi alanlarda kullanılabiliyor.
Kullanım şekli, yeri ile ilgili detaylar aşağıdaki fotoğrafta..
Kullanımda dikkat edilmesi gerekenler ve ürün bileşimi de aşağıdaki fotoğrafta..
Adı sirkelim olan ama kokusunda lavanta yağının baskın olduğu Sirkelim Sirkeli Temizleyici' yi ben mutfak tezgahını temizlemede, laminant &ıslak zemin yüzeylerde, bulaşık makinesinde kullandım. Kullandığım yüzeylerde etkili bir temizlik sağladı. Parke ve zemin temizliğinde lekeleri yok etti. Bulaşık makinesinin parlatıcı gözüne koyduğumda da ekstra parlatıcıya gerek kalmadı. Kokusu gerçekten o kadar güzel ki kullandığım alanların havası değişti bir anda.
Yüzeylerden suyu iten, parlaklık veren, tozlanmayı geciktiren HighGenic Silikonlu Temizleyici; banyo, cam, pencere, mobilya, metal ve ankastre yüzeylerde, araba içi ve dışındaki plastik ve vinil yüzeylerde kullanılabiliyor.
Kullanım şekli, yeri ile ilgili detaylar aşağıdaki fotoğrafta..
Kullanımda dikkat edilmesi gerekenler ve ürün bileşimi de aşağıdaki fotoğrafta..
Gerçekten hoş bir kokusu olan HighGenic Silikonlu Temizleyici' yi, TV ünitesi ve kitaplık raflarında tozlanmayı geciktirmesi için, oda kapılarında cilalanmış gibi parlaklık vermesi için ve evye armatürlerinde ışıltılı parlaklık sağlaması için kullandım. Su ve kireç lekelerinin olduğu duşa kabin ve evyede bu tür lekelerin giderilmesinden ziyade lekelerin oluşmasını erteleme anlamında başarılı buluyorum. Zaten ambalajın açıklamasında da bu tür lekelerin giderilmesinden çok oluşmasını engelleyici olduğu belirtilmiş.
Her iki ürünü de farklı yüzeyler ve amaçlar için kullandım ve genelde başarılı buldum. Ama benim favorim Sirkelim. Sirke kokusundan hoşlanmayanlar için, boya, koruyucu, petrol türevi içermeyen, dermatolojik olarak test edilmiş Sirkelim' in lavanta yağlı olanını tavsiye ederim, gerçekten miss gibi lavanta yağı kokuyor ve uygulanan yüzeyde de o güzel kokuyu bırakıyor.

 FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?