GoldMaster Badem Blender Set

Hayatı kolaylaştıran pratik ürünleri seviyorum. Evde 2 çocuk olunca, özellikle mutfakta yemek hazırlığı yaparken küçük ev aletleri gibi pratik ürünleri de sıkça kullanıyorum. Şu an kullanmakta olduğum bir blender set var ama artık emeklilik zamanı gelmek üzere. Tam da bunun üstüne Sevgili Sosyal Annem 'in düzenlediği Bir Kadın Bin Hayat etkinliğinde GoldMaster firmasının gıda hazırlama grubundan etkinliğimize özel göndermiş oldukları Badem Blender Set ile blender setimi yenilemiş oldum.
Yaklaşık 40 yıldır Türkiye 'nin ilk elektrikli ev aletleri üreticilerinden biri olan GoldMaster, 2010 yılından beri de Küçük Elektrikli Ev Aletleri üretimi ile ürün çeşitliliğini geliştiriyor. Türkiye 'nin öncü elektronik markası GoldMaster firmasının, Türkiye 'nin her yerinde kurmuş olduğu 700 'ün üzerinde servis ve yaklaşık 4000 satış noktası bulunuyor.
GoldMaster 'ın ürün grupları arasında; dijital uydu sistemleri, HD uydu alıcıları, oto ses ve görüntü sistemleri, navigasyon sistemleri, DVD-HD mediaplayer, MP3-MP4 oynatıcılar, tabletler, cep telefonu, dijital fotoğraf ve kamera, ev sinema sistemleri, ses sistemleri, küçük elektrikli ev aletleri, yaşam konfor ürünleri, sağlık ürünleri, züccaciye ürünleri, led aydınlatma ürünleri, hediyelik eşya ürünleri, güvenlik sistemleri, uydu yan aksesuarları, bilgisayar ve çevre birimleri, diğer elektronik ürünler yer alıyor.
Firmanın etkinliğimize özel gönderdiği Badem Blender Set, küçük elektrikli ev aletleri gıda hazırlama grubundan. Mor, pembe, kırmızı ve beyaz renk alternatifleri mevcut olan Badem Blender Set 'in başlıca teknik özellikleri şu şekilde:
*500 W AC Güçlü performansı,
*28000 devir/dk yüksek hız,
*0,7 litre işlem haznesi,
*Paslanmaz çelik blender,
*Paslanmaz çelik mikser aparatı,
*Ergonomik kullanım.
Çırpma, parçalama, doğrama ve karıştırma aparatlarını kullanarak yemek hazırlama sürecini kolaylaştıran setin; kuşbaşı eti 30 / 60 saniye arasında çiğ köftelik, 20 / 30 saniye arasında da kebaplık kıvama getirebilme özelliği varmış. Eti bile bu kadar kısa sürede doğrayıp, parçalayabiliyorsa 5-10 saniyede neler neler yapar, siz düşünün artık..
Kek, çorba, püre, muzlu süt, fındık & ceviz & badem öğütme vs..( ilk aklıma gelen bunlar ) hazırlamada işimi kolaylaştıran blender seti sıklıkla kullanıyorum ben. Özellikle yaz mevsiminde yetişen o mis kokulu domatesleri kışa hazırlamak için çok işime yarıyor bu set. Setin temizliğini elde yıkamayla yaptığım gibi, plastik ve motor kısmı haricindeki aparatlarını bulaşık makinesinde de temizleyebiliyorum.
Bilenler bilir, bundan bir 10 sene kadar önce mutfak tezgahlarında kocaman yer kaplayan mutfak robotları hem çok popülerdi hem de çok işimize yarıyordu. Ama teknolojiyle beraber mutfak robotlarının yerini hem daha az yer kaplayan hem de motor devir güçleriyle daha hızlı işlem yapmayı sağlayan blender setler aldı artık.
E o kadar yazdık bir de hızını test edelim değil mi? Şöyle en kolayından, en sağlıklısından çocuklara ballı & muzlu süt hazırlayayım..
Muzu 5 saniye içinde püre haline getiren Badem blender set ile toplamda 10 saniyede anne yapımı, doğal, ballı & muzlu sütümüz hazır..Sütün içinde muz parçaçığı neredeyse yok gibi. O derece güzel parçalamış muzu yani.. 
Mutfakta yemek hazırlama sürecini hızlandıran ve kolaylaştıran böyle setlerden her eve ama özellikle de çocuklu evlere lazım bence...

 FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?