'' Bir Kadın Bin Hayat '' Kadınlar Günü Etkinliği Sponsorlarımız

Bir önceki Sosyal Annem İle '' Bir Kadın Bin Hayat '' Kadınlar Günü Etkinliği paylaşımımda sevgili Fatma'nın Maltepe Dream Hill Business Deluxe Hotel'de Kadınlar Günü'ne özel düzenlediği '' Bir Kadın Bin Hayat '' etkinliğinden bahsetmiştim. Bu paylaşımım da sponsor firmalarımıza ithafen teşekkür babında bir yazı olsun o zaman....
Salon girişi ikramları, kokteyl masa düzenlemeleri, salon dizaynı & süslemeleri, güler yüzlü hizmeti, eksiksiz servisi ve bu güzel baş ucu sürahi hediyesi için, ana sponsorumuz Maltepe Dream Hill Business Deluxe Hotel 'e ..
Tasarımında sevgili Sosyal Annem'in de imzasının olduğu sponsor afişimiz için Eymen Reklam 'a ..
#pembemor konseptli etkinliğimizde salon süslemelerini ve fotoğraf çekimimizi yapan Tarkan Karabudak ve Sinem Barışlı Kandemir ile Talia Organizasyon'a ..
Kahveli, oreolu, hindistan cevizli, çilekli ve daha pek çok çeşidiyle imalatının başında firma sahibi Doğan Erol'un annesinin olduğu, leziz karamelli ve frambuazlı trileçeleriyle bizimle olan Doğan Bey'e ve Torta House 'a ..
Hem görsel hem de tat olarak beğenilerimizi kazanan konsept pastası için Alsanapasta Cafe' ye ..
Konsept rengimize uygun taçlar için Küçük Hanım Tasarım Evi 'ne ..
Kağıt kıvırma sanatı olarak bilinen quilling'le kağıda ahşap olarak hayat veren, kişiye özel tasarımlar yapan ve bu şirin broşu ve de kitap ayracı için Quilling Satış 'a ..
Kişiye özel tasarımlı telefon kapağı için Mobil Dizayn 'a ..
Adı Aşk Ağacı olan bu şirin, sevimli kokulu taş biblosu için Ateşböceği Tasarım 'a ..
Her kadın bir melektir ana fikriyle dünyadaki kanatsız melekleri tasviren, melek figürlü, ismimize özel, kokulu taş biblosu için Dore Organizasyon 'a ..
Marvel ve Disney lisanslı ürünleri ve ajandaları için Keskin Color 'a ..
Portföyünde kadın / erkek cüzdan, çanta, kartlık, kemer, aksesuar modelleri bulunan; bu şık ve kullanışlı kadın cüzdanı için Julio Lowski 'ye ..
Büyük beden giyimde kadınlara yönelik şık ve kaliteli ürünleriyle online satış hizmeti veren, etkinlik için bana da bu güzel büyük beden elbiseyi hediye eden Bicadde 'ye..
1731 senesinden beri çatal, kaşık, tencere seti, sofra takımı, züccaciye ve mutfak aletleri üreten; Koku Giderici Paslanmaz Çelik Sabun'u hediyesi için Zwilling Türkiye 'ye ..
Diş temizliğinde sadece 1 bardak suyun yeterli olduğu, nano mineral iyonik teknoloji harikası diş fırçası için Misoka Türkiye 'ye..
 Harika kokulu Sultan Has Bahçe Saloon Marka sıvı sabunu için Sultanlar Grup 'a..
Kurulduğu 2010 yılından bu yana oldukça geniş bir temizleyici ürün yelpazesi geliştiren, Sirkelim Organik Lavanta Yağlı Sirkeli Temizleyici ve Silikonlu Temizleyici için HighGenic 'e ..
Kimyasal içerikli temizlik ürünlerine; probiyotiklerle zenginleştirilmiş, sağlıklı, doğal ve organik bir alternatif çözüm getiren; kimyasal, toksik, GDO içermeyen; Probiyotikli Banyo-Wc Temizleyici, Yüksek Yoğunluklu Probiyotik Sprey ve Probiyotikli Yüzey Temizleyici ürünleri için Pronevo 'ya ..
Doğal içerikli, el yapımı harika kokulu sabunu için Erfi Event 'a..
Doğal bitki özleri ve bitkisel yağlar içerikli el yapımı Aloe Vera & Argan Sabunu, %100 doğal Besleyici & Nemlendirici Cilt Kremi, Bitkisel Diş Macunu, Saç Dökülmesine Karşı Çözüm Şampuanı için Agarta Bitkisel Kozmetik 'e ..
Klinik, mikrobiyolojik, dermatolojik vb. testlerden geçirilen bitkisel extractlı saç bakım ürünlerinden, Kalıntı Giderici Şampuanıyla bizimle olan Gamze Demirel ile Revox 'a..  
Islak mendil, makyaj temizleme mendili, bambu oda kokuları, kadın & erkek trend muadil ürün parfümleri ile bizimle olan İdris Yıldırımcı ile Nays Collection 'a ..
Kuru ve pullanan derinin yumuşatılmasında etkili Lipoderm Hydro Normal Ciltler İçin Nemlendirici Losyonu için Talu İlaç 'a ..
Vedat Kızlıer'in '' Öykülerle İnsanları Yönet '' adlı kişisel gelişim kitabı ile bizimle olan Nesibe Mumcu ile Minval Yayınları 'na ..
Eti bile 15 saniyede çiğ köftelik hale getiren Badem Blender Set için Gold Master 'a ..
Tırnak ve tırnak eti yoğun bakım yağıyla bizimle olan Fatma Doğan ile Sosyal Annem LR Ekibi 'ne ..
Ve de..
Aylardır üstünde titizlikle çalıştığı, zamanını ve emeğini verdiği bu anlamlı etkinliğe beni de davet eden Sosyal Annem Fatma Doğan'a ..
ÇOKKKKKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?