Bicadde.com Büyük Beden Giyim Sitesi

Giyim üzerine online satış yapan e-ticaret firmaları, kapımıza kadar gelen kaliteli, şık ve ekonomik ürün seçenekleriyle biz tüketicilere yorulmadan, zahmetsiz ve zamandan tasarruf ettiren bir alış veriş deneyimi yaşatıyor. Ben daha önce de farklı sitelerden online alış veriş yapmıştım. Online satış yapan Bicadde.com 'la tanışmam da sevgili Sosyal Annem 'in Bir Kadın Bin Hayat Etkinliği vesilesiyle oldu.
Öncelikle Bicadde.com 'u özenli ve şık karton kutu ambalajlı ürün teslimlerinden dolayı kutluyorum. Ürün portföyünde özellikle büyük beden giyim için; büyük beden elbise, etek, pantolon, bluz, gömlek, t-shirt, tunik, triko, kazak, ceket, kaban, mont, abiye gibi iç ve dış giyim olsa da; 36 / 42 beden arası kadın giyim, tesettür, gelin & çeyiz, hamile & lohusa, anne & çocuk, iç giyim & gecelik & pijama, takı & aksesuar, çanta & cüzdan ve yılbaşı gecesi kıyafetleri kategorilerinde de ürün seçenekleri bulunuyor.
Bicadde.com' un etkinlikte benim ismime özel gönderdikleri ürün; modeli ve rengiyle tam da yaz mevsimine yakışır lacoste yaka, diz üstü bu fuşya renkli elbise oldu.
%100 coton olan elbisenin hem kumaş kalitesini, hem rengini ve modelini, hem de göğüs ve kol kısmındaki nakış ve arma detaylarını çok beğendim.
Modellik yapmasam olmazdı.. Bir de o eli kolu nereye koyacağımı bilseymişim iyiymiş :) Ne yazık ki telefonun ön kamerası elbisenin tam rengini vermemiş. Siz üstteki fotoğrafları esas alın renk olarak..
Sitede her bedene uygun, çok çeşit, güzel modeller var. Yine farkına varmadan 1 saate yakın zaman geçirmişimdir modellere bakarken. Ürün çeşitliliğinin yanında Bicadde üzerinden yapacağınız alışverişlerde Kredi Kartı, Kapıda Nakit Ödeme ya da Banka Havalesi ödeme seçeneklerini kullanabilirsiniz. Siparişler İstanbul içine 3-5 iş gününde, İstanbul dışı illere ise 5-7 iş gününde Aras Kargo, Yurtiçi Kargo ve UPS Kargo aracılığı ile teslim ediliyor. Ödeme ve Teslimat ile ilgili BURAYA ve Sıkça Sorulan Sorular için BURAYA bakabilirsiniz. 

Bicadde.com sayfalarında gezerken BURCUNA GÖRE GİYİM TARZI başlıklı bir yazı ilgimi çekti. Liderlik vasfıyla öne çıkan, baskın karakter olan, gösterişi seven Aslan kadınından da başka türlüsü beklenmezdi sanırım :)))) Linki tıklayın bakalım sizin burcunuza göre giyim tarzınız neymiş? Yoruma yazmayı unutmayın :)

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?