Erfi Event Antiseptik Özellikli Doğal Katran Sabunu

Cilt temizliği ve cilt bakımı için hepimizin bir rutini vardır muhakkak. T bölgesi yağlı, siyah nokta ve sivilce oluşumuna müsait cildim için benim rutinim; sabah cilt yapıma uygun bir yüz temizleyicisi ile yüzümü temizlemek, gece yatmadan önce yaşıma uygun kırışık karşıtı yüz ve göz çevresi kremi sürmek, çok istikrarlı olmasa da haftada bir siyah nokta bandı, peeling ve maske uygulaması yapmaktır. 
Cilt temizliği konusunda yaklaşık 2 haftadır yüz temizleyici rutinimin dışına çıkıp, sevgili Sosyal Annem' in düzenlediği Bir Kadın Bin Hayat etkinliğinde Erfi Event tarafından özenle hazırlanarak gönderilmiş olan Katran Sabunu' nu kullanıyorum. Bu arada defneli, güllü, ısırganlı, lavantalı, papatyalı, nar çekirdekli, zerdeçallı, çörek otlu, kayısılı, ballı, sütlü kahveli, keçi sütlü, zeytinyağlı ve daha burada sayamayacağım kadar çok farklı içerikli doğal ve el yapımı sabun çeşidi var Erfi Event' ta.
Cilt ve saç temizliğinde kullanılan Katran sabunu;
CİLTTE;
* Cildi derinlemesine temizleyip, nefes almasını sağlar. 
* Antiseptik içeriğiyle mikropların kırılmasında etkilidir.
* Sedef, egzama, sivilce ve mantar şikayetlerinin tedavisinde yardımcıdır.
* Cildi kurutmadan yağ oranını dengeler, yağlı ciltler için çok etkilidir.
* Kaşınan cildi yatıştırır, ciltte tahrişlerin iyileşmesini sağlar.
* Ciltte kabartı gibi cilt sorunlarına neden olan ürtiker hastalığına iyi gelir.
* Selülit tedavisine yardımcıdır.
SAÇTA;
* Kepek problemlerini giderir.
* Saç kökünü onarır.
* Saç dökülmelerini durdurur.
* Kellik sorununa iyi gelir.
* Saçkıran tedavisi için aktarlarca önerilir.
Bilinen bir yan etkisi olmayan katranı hamile kadınların ve böbrek rahatsızlığı çekenlerin kullanması tavsiye edilmiyor. Bir de yoğun kıvamından dolayı kuru ciltlerde kısa süreli tahriş meydana getirebileceğinden kuru ve hassas ciltlere önerilmiyor.
Kullanımı her yüz yıkama ürününde olduğu gibi sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez, sabunun su ile ıslatılıp hafifçe köpürtülerek köpüğüyle cildin yıkanması şeklinde. Köpürme dediysem çok hafif bir köpük bu. Köpürdüğünde silik bir kehribar rengi veren sabunun kokusunun çok ta aromatik ve hoş olduğunu söyleyemem. Ama derinlemesine temizlik konusunda kesinlikle başarılı. 2. haftanın sonunda T bölgemdeki yağlanma ve parlamanın gözle görülür derecede azaldığını, gözeneklerimin derinlemesine temizlendiğini ve yeni sivilce oluşumu olmadığını fark ettim. Cildimde her hangi bir hassasiyete yol açmaması da ayrı bir artısı oldu. Saçlarımla ilgili bir sorunum yok ama cildim için uzun vadeli kullanımda çok daha başarılı sonuçlar alacağıma inanıyorum ben..

 FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?