Rexona Shower Fresh / Invisible Black & White / Ocean Fresh

Neredeyse 6 ay önce aldığım şu deodorantları ha bugün ha yarın paylaşayım derken koca yaz mevsimi geldi geçti, hatta kış bitmek üzere. Bari senesi olmadan onlar da çıksın aradan diyerek nihayet bugün fırsat buldum yazmaya.
Ter ve vücut kokusuna karşı uzun süreli koruma vaat eden ve alkol ( etil alkol) içermeyen Rexona'nın antiperspirant ( terleme önleyici ) deodorant serisinde Shower Fresh / Invisible Black & White / Ocean Fresh harici;
*Powder Dry
*Linen Dry
*Cotton Dry
*Sexy Bouquet
*Invisible Black + White Aqua
*Musk çeşitleri de var diye kısacık bir bilgi paylaştıktan sonra gelelim benim aldıklarıma..
Rexona MotionSense Shower Fresh
Gün boyu duş ferahlığı vaat eden Shower Fresh'in , MotionSense ( motion sense = hareket anlayışı diyor Google çeviri ) teknolojisiyle hareket ettikçe harekete geçen koku kapsülleri daha fazla koruma ve ferahlık sağlıyor-muş. Ter ve vücut kokusuna karşı da 48 saate kadar koruma iddiası var bu antiperspirant ( terlemeyi önleyici) deodorantın. Bir de alkol ( etil alkol ) içermiyormuş.
Rexona MotionSense Invisible Black & White 
Ferah ve hafif kokusu ile 48 saat boyunca ter ve koku ile mücadele etmeye yardımcı olduğunu iddia eden Invisible Black & White, beyaz iz ve sarı lekelere karşı giysileri koruyor-muş. Siyah elbiselerde beyaz iz bırakmıyor, beyaz kumaşlarda sarı leke oluşumunu engelliyor-muş. Alkolsüz ( etil alkol ) olan bu antiperspirant deodorant ta MotionSense teknolojisi içeriyor.
Rexona Ocean Fresh
Okyanus kokusu ile tüm gün ferahlık vaat eden ve pudrasız olan Ocean Fresh antiperspirant deodorant, ter ve kokuya karşı 24 saate kadar etkili koruma sağlıyor-muş.Alkol ( etil alkol ) içermiyor-muş.
Yukarıdakiler markanın ürünleriyle ilgili açıklamaları ve vaatleri. Gelelim benim yorumlarıma;
Shower Fresh'i yoğun pudrasından dolayı solunum yolu rahatsızlıkları olanların hatta sağlıklı insanların bile kullanmaması gerekli bana göre. Sıktığımda ortamı kaplayan pudra tozları havalarda uçuştu ve ortamı kaplayan koku solunum yollarımı rahatsız etti. Neredeyse nefesimi tutup öyle kullandım bu deodorantı ve sıktığım anda odadan hızlıca çıktım hemen. Vaatlerindeki gibi 48 saatlik koruyuculuğu da yok. Tek artısı pudralı olduğundan koltuk altında ıslaklık hissetmiyorsunuz.O da gün boyu sürmüyor zaten.
Invisible Black & White 'ın pudra yoğunluğu daha az olduğundan kullandığım anlarda Shower Fresh'e kıyasla çok fazla rahatsızlık vermedi. Kokusu daha hoş ve hafif. Kıyafetlerde leke ve iz bırakmaması artısı. Ama bu deodorantın da 48 saatlik koruma vaadi sadece vaatte kalıyor.
Ocean Fresh'in pudrasız oluşu pudralı ürünlere karşı hassasiyeti olanlar için artı ama koltuk altı uygulamada bıraktığı ıslaklık hissi eksisi. Bu üründe neyseki 48 saat değil de 24 saat koruma vaadinde bulunulmuş. Kuruluk anlamında değil ama ter ve vücut kokusuna karşı koruyuculuk anlamında belki günü kurtarabilir.

Sonuç olarak bu kullandıklarımdan Rexona MotionSense Invisible Black & White harici olanları tekrar alıp kullanmayı düşünmem. Invisible Black & White'ı da belki...diye ekleyeyim...

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?