Niss Hygienic Temizlik Sirkesi

Geçtiğimiz aralık ayında İlknur'un Dünyası İle Sihirli Spatula'da Niss Hygienic Lansmanı'ndaydım. Lansmanda hem çeşitli kategorilerde yazılar yazan blogger arkadaşlarla beraber keyifli bir gün geçirdim hem de Niss Hygienic temizlik ürünleri ile tanışmış oldum. 
Lansmanda aynı zamanda Niss yetkilisi Mesut Bey, bize firma ve ürünler hakkında bilgi verdi. 20 yılı aşkın süredir sektörde olan firmanın Niss ismini NİSA kelimesinden aldığını, logodaki peri görselinin yürekli, fedakar, çocukları için her şeye katlanan evinin ve ailesinin perisi kadınları temsil ettiğini, logodaki mavi ve yeşil çizgilerin " saçımı süpürge ettim " misali zamanın yüzümüze yansıyan yaşanmışlıkların izini anlattığını, HYGIENIC kelimesinin de vermekte oldukları hijyen mücadelesini ifade ettiğini öğrenmiş oldum bu sayede.
Niss Hygienic lansmanında tanışıp kullandığım ve de en çok merak ettiğim ürün Temizlik Sirkesi idi. Sirke ve limon karışımının elma özü ve bitki özleriyle zenginleştirilmesi yolu ile elde edilen ve zararsız, %100 doğal bir temizleyici olan Temizlik Sirkesi; ev zemin temizliklerinde ve tüm silme işlemlerinde, cam & ayna vb. parlak yüzeylerde, wc - banyo temizliğinde, koltuk ve halıların temizliğinde, mutfakta, buzdolabında, bulaşık makinesinde, çamaşır makinesinde, duvarlarda kullanılabiliyor. 
Ürün kullanım yerlerini, kullanım şeklini ve ürün bileşimini aşağıdaki fotoğrafta inceleyebilirsiniz.
Ürün sadece mermer tezgahlarda, cilalı ahşap yüzeylerde, alüminyum & döküm tencerelerde ve tavalarda kullanılamıyor. Ayrıca çamaşır suyu ve tuz ruhu ile birlikte kullanılmaması gerektiği belirtilmiş.
Ben Niss Temizlik Sirkesini; laminat parke ve ıslak yer zeminde, dolap & çekmece kapaklarında, cam ve aynalarda, wc - banyoda, mutfakta, buzdolabında, bulaşık ve çamaşır makinesinde kullandım.
İçeriğinde her ne kadar limon, elma ve bitki özleri de olsa ağırlıklı olarak sirke kokusu baskın. Ürünün başlığı sprey şeklinde ve geniş bir püskürme mekanizması yok, ürün daha ziyade köpük olarak fışkırıyor yüzeylere, bu çok hoşuma gitmese de işimi de zorlaştırmadı.
Zemin temizliğindeki performansını beğendim, laminat parkeleri matlaştırmadan, leke ve izleri güzel giderdi. Ortama da ferah bir koku bıraktı.
Dolap & çekmece kapaklarındaki leke ve izleri temizleme konusunda da başarılı oldu.
Cam & ayna gibi parlak yüzeyleri gözle görünen güzel temizledi ama güneş ışığı vurduğunda alaca bulaca görünüm, camlarda oluşan parlamalar beni hayal kırıklığına uğrattı.
Banyoda daha ziyade armatürlerin temizliğinde kullandığım ürün, su ve kireç lekelerinin görünümünü giderip armatürlere parlaklık verdi.
Mutfakta ise tezgahın hijyeni ve cam ocak temizliğinde elimden düşmez oldu.
Buzdolabının temizliğinde sinmiş besin kokularını giderdi.
Bulaşık makinesinde parlatıcı kullanmaya gerek olmadan kullandığım ürün, parlatıcı görevi gördü.
Çamaşır makinesinde de yine yumuşatıcıya gerek olmadan yumuşatıcı gözünde kullandığım ürün, çamaşırlarda kesinlikle sirke kokusu bırakmadı ve çamaşırların aynı yumuşatıcı gibi yumuşak çıkmasını sağladı.

İçeriğinin açıklamada belirtildiği üzere doğal içerikli olması yüzünden de benden geçer not alan Temizlik Sirkesi, şu an en çok mutfakta tezgah ve ocak temizliğinde favorim benim..

Niss temizlik ürünlerini şu an sadece kendi web sitelerinden yani www.niss.com.tr üstünden online olarak sipariş edip alabiliyorsunuz.
( İnstagram sayfalarında Fisko Market ve Hakmar Market'lerde de satışının başladığı duyurulmuş ).

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?