Niss Hygienic Duşakabin & Banyo & WC Temizleyici

Aralık ayında İlknur'un Dünyası İle Sihirli Spatula'da Niss Hygienic Lansmanı'nda tanıştığım Niss ürünlerinden; genel olarak her yerde kullanılabilen Temizlik Sirkesi'ni ve Aspiratör & Fırın & Ocak Temizleyici'yi deneyip, bundan önceki yazılarımda bahsetmiştim.
Hazır temizliğe girişmişken, evin genel kullanım alanları, parke ve ıslak zemin, mutfak derken bugün de banyo çıksın aradan dedim. Ve banyo için Niss Hygienic Duşakabin & Banyo & WC Temizleyici'yi denedim.
Doğal ve doğa dostu formülü ile banyo ve wc temizliğinde; fayans, karotaş, derz gibi zemin yüzeylerde, tuvalet, lavabo gibi seramik yüzeylerde kir ve kireç birikintilerini kolayca temizleyen ürün, aynı zamanda ilave ürün kullanmaksızın duşakabinlerde oluşan yağ, sabun ve kireç oluşumu kirleri de temizlemekte kullanılıyor. Çok güçlü temizleyici olmasına rağmen hassas, alüminyum ve özel kaplama yüzeylere zarar vermiyor. Konsantre olan ürün, doğrudan püskürtülerek kullanılabildiği gibi %2 oranında su ile seyreltilerek te kullanılabiliyor. Ürünün kullanıldığı alan durulama yaptıktan sonra kurumaya bırakılıyor.
 Ürünün kullanım şeklini ve ürün bileşimini aşağıdaki fotoğrafta inceleyebilirsiniz.
Niss'in bu temizleyicisini banyoda kullandığım yerlerden ilki armatürler oldu. Madem çok güçlü ama bir o kadar da alüminyum ve özel kaplama yüzeylere zarar vermiyor, görelim marifetini dedim. 
 Öncesi
 Sonrası
Görüldüğü üzere armatürdeki su ve kireç lekelerini giderme ve parlatma konusunda başarılı oldu ürün. Ve armatür yüzeyine de her hangi bir zarar vermedi.

En güzelini en sona sakladım. Duşakabin taktırılırken eşim tutturdu '' cam olsun '' diye. Ben de tutturdum '' yok olmasın, temizliği çok zor olur '' diye. Sanki kendi temizleyecekmiş gibi :) Sonunda O'nun dediği oldu. Neymiş efendim arkadaki bordürler görünsünmüş. Al sana bordür.. Su, sabun ve kireç lekesinden görünüyor mu acaba :))))))))))
 Öncesi
Sonrası
Aslında yukarıda baktığınız fotoğrafta bir cam kapı var ama siz onu göremiyorsunuz. Neden peki ? Çünkü Niss Duşakabin & Banyo & WC Temizleyici, duşakabinin cam kapısını zorlanmadan, ovmadan tertemiz yaptı. O yukarıdaki su, kireç, sabun lekeleri yer etmiş, içi neredeyse görünmeyecek duruma gelmiş duşakabinin cam kapısı pırıl pırıl oldu. 

Armatür ve duşakabin haricinde klozet, lavabo seramik yüzeyi, alüminyum havlupan, duşakabin içi fayans temizliğinde de kullandığım temizleyicinin, pembe köpük şeklinde, hafif ve bana göre hoş parfümlü, genzi yakmayan bir kokusu var. Sonuç fotoğraflarla ortada zaten. Niss Hygienic Duşakabin & Banyo & WC Temizleyiciyi özellikle duşakabinde gösterdiği performansından dolayı başarılı buldum ve ürün benden geçer not aldı.

 Niss temizlik ürünlerini şu an sadece kendi web sitelerinden yani www.niss.com.tr üstünden online olarak sipariş edip alabiliyorsunuz.
( İnstagram sayfalarında Fisko Market ve Hakmar Market'lerde de satışının başladığı duyurulmuş ).

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?