Niss Hygienic Aspiratör & Fırın & Ocak Temizleyici

Bir önceki Niss Hygienic Temizlik Sirkesi yazımda, aralık ayında İlknur'un Dünyası İle Sihirli Spatula'da Niss Hygienic Lansmanı'na davetli olduğumdan, lansmanda hem blogger arkadaşlarla keyifli bir gün geçirdiğimden hem de Niss Hygienic temizlik ürünleri ile tanıştığımdan bahsetmiştim.
Sirke, limon, elma ve bitki özleri karışımı Temizlik Sirkesi'nden sonra bugün de Niss Aspiratör & Fırın & Ocak Temizleyici deneyimimi aktarayım size.
Mutfakta aspiratör, davlumbaz, ocak, cam ocak, fırın vb. yerlerde oluşan ağır ve katılaşmış yağlar ile kirleri bir şıkışta çözerek kolay temizlik sağlayan temizleyici, köpüren aktif maddeler sayesinde kire ve yağa nüfus edip, içeriğindeki çözücüler sayesinde kiri kolayca parçalıyor. Aspiratörün alüminyum yüzeyine, dolap ve tezgah yüzeylerine zarar vermiyor. Konsantre yapısı sayesinde doğrudan püskürterek ya da su ile %50 oranında seyreltilerek kullanılabiliyor.
Ürünün kullanım yerini / şeklini / miktarını ve ürün bileşimini aşağıdaki fotoğrafta inceleyebilirsiniz.
Çok ağır sayılamayacak bir kokusu olan ve sprey başlıktan köpük şeklinde çıkan Aspiratör & Fırın & Ocak Temizleyiciyi ben davlumbaz ve filtresinin temizliğinde kullandım. Davlumbaz üstünde yerleşmiş yağ lekelerini sadece bezle, ovmaya gerek kalmadan, 2-3 fıs püskürtmeyle temizledi ve parlaklık verdi. Filtrede bolca köpüren temizleyici, sıktıktan 1-2 dakika sonra etkisini göstermeye ve filtre içindeki yağları çözmeye başladı. Aşağıdaki fotoğrafa dikkatli bakarsanız kahverengimsi çözülmüş akan yağı görebilirsiniz.

Niss Aspiratör & Fırın & Ocak Temizleyici öncesi
Niss Aspiratör & Fırın & Ocak Temizleyici sonrası 

Yukarıdaki öncesi / sonrası fotoğrafta belki çok belli olmuyor ama öncesinde filtrenin tellerinin arası sarı, kahverengi yağ kalıntılarıyla doluydu. Sonrasında ise o tellerin arası filtrenin rengi ile aynı ton oldu. Daha önce filtreler için kullandığım hiç bir ürün yağları çözmede, filtreleri temizlemede etkili olmamıştı. Etkili olmadıkları için de yağlar çok uzun zamandır filtre içine iyice işlemişti. Açıkçası bu üründen de çok ümitli değildim. Fakat Niss Aspiratör & Fırın & Ocak Temizleyici beni şaşırttı, bu kadar kısa sürede, bu kadar etkili olmasından dolayı benden tam geçer not aldı.

Niss temizlik ürünlerini şu an sadece kendi web sitelerinden yani www.niss.com.tr üstünden online olarak sipariş edip alabiliyorsunuz.
( İnstagram sayfalarında Fisko Market ve Hakmar Market'lerde de satışının başladığı duyurulmuş ).

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?