Niss Hygienic 5'li Etki Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı

Aralık ayında İlknur'un Dünyası İle Sihirli Spatula'da Niss Hygienic Lansmanı'nda tanıştığım Niss ürünlerinden; Temizlik Sirkesi / Aspiratör & Fırın & Ocak Temizleyici ve Duşakabin & Banyo & WC Temizleyici' den sonra bugün de Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı' nı denedim.
Ağır yağlı bulaşıklarda ve yağ lekelerinde etkin ve ekonomik temizlik sağlayan, bulaşıklarda kalıntı bırakmadan kolayca durulanan, sert sularda bile oldukça etkili olan, kullanım esnasında hızlı çözülerek yıkama suyuna karışan Niss Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı, 5' li etkisi sayesinde;
* % 67 ekonomik yıkama sağlar. ( Tablet ve diğer tip deterjanlara göre )
* Ağır kirlerde ve kısa programda etkilidir.
* Parlatıcı ve tuz gerektirmez.
* Kireç oluşumunu önler.
* Camları çizilmelere karşı korur.
 Ürünün kullanım yerini / şeklini / miktarını ve ürün bileşimini aşağıdaki fotoğrafta inceleyebilirsiniz.
Bulaşık makinelerinde hepsi bir arada deterjan olarak tasarlanan Niss Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı, bulaşıkların kir miktarına bağlı olarak 15-25 ml. olarak deterjan gözüne konularak kullanılıyor.
Hangi programda, hangi derecede yıkanırsa yıkansın, siz de benim gibi bulaşıkların kaba kirini önce su altında akıtanlardan mısınız? Evde 4 nüfus olunca neredeyse her gün en iyi ihtimal 2 günde bir çalışır bulaşık makinesi. Genelde uzun program ve yüksek derece tercihimdir yıkamada. Hal böyle olunca makineye koyduğum deterjanının da işini hafifletiyor ve kolaylaştırıyorum sanırım. Niss Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı bu şartlarda performansını yeterli bulduğum bir ürün oldu diyebilirim. Tabi bir de bulaşıkların kabasını akıtmadan, kısa ve düşük derecede görmek lazım marifetini...

Niss temizlik ürünlerini şu an sadece kendi web sitelerinden yani www.niss.com.tr üstünden online olarak sipariş edip alabiliyorsunuz.
( İnstagram sayfalarında Fisko Market ve Hakmar Market'lerde de satışının başladığı duyurulmuş ).

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?