Hobby Anti-Frizz Technology Belirgin Bukleler Saç Köpüğü

Saçlarıma sıklıkla şekillendirme yapmasam da, sprey, jöle, köpük gibi şekil koruyucu ürünler kullanmasam da bazen bazı ürünleri sadece elimin altında bulunsun diye alıyorum. Hobby Anti-Frizz Technology Belirgin Bukleler Saç Köpüğü de 2 ay kadar önce bu niyetle alıp şimdiye kadar sadece 1-2 kere kullandığım bir ürün oldu.
150 ml. ebatlı ambalajda olan Hobby Belirgin Bukleler Saç Köpüğü'nün ; '' ekstra güçlü tutuşu, sıvılaştırılmış keratin ve ipek proteini ile zenginleştirilmiş yeni formülüyle belirgin, dolgun ve ışıltılı bukleler yaratmak için tasarlanmış. Saç köpüğü; saçın kolay şekil almasını sağlıyor, nemli hava koşullarında bile saç şeklini uzun süre koruyor, saçlarda kalıntı bırakmıyor '' şeklinde açıklaması var.
Saç köpüğünün geniş uçlu başı sayesinde çok az miktar sıkım da bile ürün bolca geliyor elinize. Kullanımı da oldukça basit; kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalıyorsunuz, şişeyi baş aşağı tutarak köpüğü avucunuza püskürtüyorsunuz. Nemli ya da kuru saça eşit dağılacak şekilde sürüp, saçınıza istediğiniz şekli veriyorsunuz.
Rossmann Mağazası'ndan 8,79 TL. 'ye aldığım saç köpüğünün hoş bir parfüm kokusu var. Köpüğün formu yumuşacık ve ele sıkınca hacmi kısa sürede dağılmaya ve küçülmeye başlıyor. Saçımın su dalgası diye tabir edilen kendine has hafif bir dalgası olduğundan, başka bir şekillendirici alet kullanmadan sadece avuçlarımla şekil verdim ben saçlarıma köpükle beraber. Tamamen kuruduktan sonra aynı jöle ve spreyler de olduğu gibi saçı sertleştiriyor. Sertlik derecesini hak eder şekilde ekstra güçlü bir tutuşu var yani. Vaat ettiği gibi saç şeklimi uzun süre korudu ve kalıntı bırakmadı. Sadece şu dolgun ve ışıltılı kısmı yakalayamadım köpükte. Bir de ürün ambalajı üstünde Anti-Frizz Technology'den bahsedilmiş. Benim anti frizz'den anladığım bukle karşıtı gibi bir anlam. İşte bu kısmı da tam çözemedim. Onun haricinde tutuşu, uzun süre etkili şekil koruyuculuğu işimi gördü de yetti benim için.

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?