Cafe Tigris 5 Yaşında Hediyem

Hani bazen içinizin sıkıldığı, daraldığı, bunaldığınız anlarda birden karşınıza çıkan, sizi sevindirecek ve mutlu edecek küçük bir jest bile moralinizi tavan yapar ya.. İşte bana olan tam da buydu. Sevgili Cafe Tigris'in Ocak ayı başında blog sayfasının 5. yaşı nedeniyle düzenlediği, hediyesi sürpriz olan çekilişinin kazananı ben olmuşum..
Olmuşum diyorum çünkü.....Tigris'in çekiliş sonucundan Örgü Çantam blog sayfasının güzel sahibesi sevgili Hatice Yazıcı'nın instagramdan bana attığı '' Tigris'e uğra, sürpriz var '' mesajı sayesinde haberim oldu..
Cafe Tigris'in hediyesini açıklamadığı sürprizi gerçekten de sürpriz oldu. Ve ben bu sürprize bayıldım. Zaten gümüş takıları çok severim. Özellikle evlenmeden önceki dönemlerde tam bir gümüş tutkunuydum. O kadar ki anneme '' evlendiğimde düğünde bana gümüş takı taksınlar '' diye takılırdım. 
Hediyem Takı Dükkanı'ndan. Özenli kargo, ambalaj ve paketlemeyle daha ilk başta benden geçer not aldı Takı Dükkanı.
Kalbimin Gülü isimli, 925 ayar, zirkon taşlı, kalp şeklindeki kolyenin kalp şeklinin bir kenarı zirkon taşlı, diğer kenarı ise kendinden kabartmalı. Gülün tam ortasında da küçük bir zirkon taş bulunuyor. Zincir uzunluğu da 41-42 cm. kadar.
Fotoğrafta da gördüğünüz üzere hediyemi hemen kullanmaya başladım. Bu arada fotoğrafın net çıkmamasının suçlusu telefonun ön kamerasının yetersizliğinden, gözlerimi kısmam da ön kameranın flaşının gözümü almasından :)

İletişim bilgilerini kendisine gönderdikten 2 gün sonra hediyem elime ulaşmıştı bile. Cafe Tigris'e hem bu özeni hem de bayıldığım güzel hediyesi için çok teşekkür ediyorum ve blog sayfasının daha nice uzun yılları olsun diyorum...

 ( Bir Açıklama : Tigris'in hediyesinden haberdar olmamamla ilgili aklınıza birşey gelmesin hemen, araya giren 15 tatilde 2 çocukla evde olunca, bir de geçtiğimiz hafta 1 numaram Egemen'in ÖPÜCÜK HASTALIĞI sağlık sorunu nedeniyle 6 gece analı-oğullu hastanede kalınca blog ve tüm sosyal medya hesaplarımla aramdaki bağlantı koptu uzun bir süre. Şükür oğlum şifasına kavuşmuş bir şekilde taburcu oldu. Ben de artık yavaş yavaş buralara geri dönüyorum. )

NOT: Sevgili Cafe Tigris çekiliş hediyen 1 hafta önce elime ulaştı ama yukarıda belirttiğim sağlık sorunundan dolayı yeni paylaşım yapmaya fırsatım oldu. Babanıza tekrar Allah'tan rahmet, size, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Cennet mekanı olsun inşallah.

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?