Yeşimle Her Telden 3 Yaşında :)

01.01.2015 perşembe yani 3 sene önce tam bugün '' merhabalarrrr '' , '' ben kimim '' , '' neden blog '' diyerek yazmaya başlamışım. Ve başlayış o başlayış olmuş. İlk başlarda hamilelik, bebeklik dönemi, annelik gibi konularda deneyimlerimi paylaştığım yazılarıma güzellik, kozmetik, alış veriş, tatil, sinema, müzik, konser, yeme içme gibi türleri de ekleye ekleye her telden yazmaya devam etmişim. O günden bugüne yaklaşık 600 yazı yazmışım ve bu yazıları başta blog sayfam:

yesimlehertelden.blogspot.com.tr olmak üzere
 facebook.com/yesimilehertelden ( facebook tarafından 1 sene önce kilitlenen hesabımın yerine 1 ay kadar önce yeni açtığım facebook sayfamı beğenerek desteklerinizi bekliyorum. Yan kenar çubuğunda '' Çevrelere Ekle '' butonunun altında bulunan FACEBOOK sayfa butonundan sayfamı beğenebilirsiniz )
 instagram.com/yesimlehertelden ( hala instagramınızda yoksam takibe alırsanız sevinirim )
 twitter.com/yesimhertelden ( twitter kullanıcısı iseniz takibe alırsanız sizi takip etmem daha kolay olur )

gibi sosyal medya hesaplarımda paylaşmışım..

Aslında teşekkür etmek istediğim; şahsen tanışma fırsatı elde ettiğim, etkinliklerine,organizasyonlarına davet edildiğim, öncelikle blog yazılarımı okuyup güzel yorumlarını eksik etmeyen, sosyal medya hesaplarımdaki paylaşımlarımda desteklerini esirgemeyen o kadar çok güzel insan var ki...Ama tek tek burada hepsini yazmak uzun süreceği için; bu 3 senelik yolculuğumda gerek şahsen tanıma fırsatı bulduğum, gerek etkinliklerde tanıştığım, gerek yazılarımı okuyup yorumlayan gerekse sosyal medya hesaplarımda paylaşımlarımı beğenen hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....

Olduğu kadar, olmadığı kader diyerek '' Hayata, yaşama dair ne varsa '' yazıp paylaşmaya devam...

Sevgilerimle
Yeşimle Her Telden