Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Doğal Sıvı Arap Sabunu

Pazartesi sendromu yalnız çalışanlar ve öğrenciler için mi var dersiniz ? Bir ev hanımının pazartesi sendromu da olsa olsa, hafta sonu herhangi bir sosyal aktivite yoksa yenilen, içilen, tüketilen, dağıtılan, kirletilen bir evin pazartesi toparlanmaya çalışılmasıdır :) Pazartesi günlerimin değişilmez ritüeli temizlik ve yemektir benim. Temizlik kısmını Biricitin Yeri namı- diğer Yasemin Kokulu Bir Hayat'ın Biricit İle Yeni Yıla Merhaba / Hediyeleşme Etkinliği Sponsorlarımız'dan olan Vissmate markasının Beyaz Sabun Kokulu Doğal Sıvı Arap Sabunu ile hallettim bugün, geriye siz bu yazımı okurken yemek işini halletmek için mutfağa gitme kısmı kaldı...
Doğal ayçicek yağlarından elde edilen, temizleme gücünü bitkisel özlerden alan Vissmate Doğal Sıvı Arap Sabunu, doğal sabun bazlı özel formülü ile evde tüm yüzeylerin temizliğinde kullanılabilen sağlıklı ve doğa dostu bir ürün. Ürünün doğallığı T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından kabul edilmiş, yüksek oranda doğaya dönüştüğü akredite laboratuvarlarında ispatlanmış.
İnatçı ve zorlu lekeleri kolayca temizleyen Vissmate Doğal Sıvı Arap Sabunu, kullanıldığı yüzeylerde iz ve yapışkanlık bırakmadan parlaklık sağlarken, yoğun beyaz sabun kokusu da ferah bir etki bırakıyor.
Suda hızla çözünen ve kolayca köpüren Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Doğal Sıvı Arap Sabunu;
*Ahşap, fayans, doğal taş gibi her türlü zeminde, kapı ve duvarlarda..
*Halı ve koltukların temizliğinde..
*Mutfakta ocak, evye, fırın, aspiratör, tezgah, fayanslar ve seramikler, dolap içleri ve kapakları ve buzdolabı temizliğinde..
*Banyoda klozet, küvet, duşakabin, musluk ve lavabolarda..
*Pencere çerçeveleri ve camlarda..
*Beyaz çamaşırlardaki zorlu lekelerin üzerinde..kullanılabiliyor. Bunun için ambalaj arkasındaki kullanım önerilerini dikkate almakta yarar var.
Tabi bu ürünü yukarıda yazdığım tüm yüzeylerde kullanmadım ben. Laminant parke, fayans ve venge amerikan oda kapısı üstünde denediğim arap sabunu; parke ve fayans üstünde vaatlerindeki gibi iz ve yapışkanlık bırakmadı, lekeleri güzel temizledi, parkelerin biraz daha parlak görünmesini sağladı. Amerikan oda kapılarının temizliğini güzel yaptığı gibi hafiften cilalıymış gibi parlamasını da sağladı. Beyaz sabun kokusuna bayılan biri olarak daha önce Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyicisini kullandığım Vissmate markasının Beyaz Sabun Kokulu Doğal Sıvı Arap Sabunu'nun da kokusuna bayıldım. Katiyen arap sabunu gibi kokmuyor. Kokuya beyaz sabun kokusu hakim. Ürünün doğal olması ve neredeyse her tür yüzeyde kullanılabilen bir ürün olması da ayrıca artısı...

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?