Timeless Truth Snow Lotus Lucency Bio Cellulose Mask

Soyulabilir siyah maskeler ve temizlenir kil maskelerinden sonra benim gibi maske üşengeci biri için kağıt maskeler büyük kolaylık. Yani bu aralar favorim kesinlikle kağıt maskeler. Bu maskelerden biri de geçen ay Biricitin Yeri namı- diğer Yasemin Kokulu Bir Hayat'ın '' Yeni Yıla Merhaba ve Hediyeleşme Etkinliği '' 'nde TTMaskTürkiye tarafından bizlere gönderilmiş 2 maskeden bir olan ve ilk olarak denediğim Snow Lotus Lucency Bio Cellulose Mask..
Timeless Truth Snow Lotus Lucency Bio Cellulose Mask yani Kar Lotusu Biyoselüloz Maskesi 30 ml.lik ambalajda tek kullanımlık, biyo-selüloz yapıda bir maske.
Nedir peki biyo-selüloz ? Ağırlığının 100 katı kadar sıvı tutabilen, böylece daha çok yararlı içeriğini cilde emdiren ve uygulama boyunca nemini koruyan; steril, toksin içermeyen ve saf bir materyal biyo-selüloz. Nanoskopik fiber bezden yapılmış biyo-selüloz maskeler ikinci bir deri gibi ciltle bütünleşip, sıkı bir dokunuş sağlıyorlar. Bu sayede ciltteki tüm çizgi, kırışık ve gözeneklere temas ederek ve yararlı cilt bakım özlerini cildin daha alt tabakalarına nüfuz ettiriyorlar.
Değerli kar lotusu çiçeğinin özleriyle zengin bir içeriğe sahip olan Snow Lotus Lucency Bio Cellulose Maske; kolajen üretimini teşvik ederek cilt dokusunu besliyor, cildin üst katmanlarını nemlendiriyor. Yüzün ışıltılı, yumuşak, pürüzsüz ve daha parlak bir görünüme kavuşmasına ve yaşlanma işaretlerinin azaltılmasına yardımcı oluyor. Koyu lekelerin ve serbest radikallerin yol açtığı hasarın giderilmesinde etkili rol oynuyor.
Paraben içermeyen maskenin etken maddeleri;
*Kar Lotusu Özütü: Himalaya dağlarının doruklarında yetişen nadir bir bitkiden elde edilir. Yüksek antioksidan özellikleri vardır. Bu bitkinin koyu lekeleri azaltıcı ve yaşlanma karşıtı doğal bir yeteneği vardır.
*Alfa Lipoik Asit: Cilt dokusunu iyileştirir, cilt hücrelerine fayda sağlar.
*Hyalüronik Asit: Cilt dokularının metabolik ihtiyaçlarının giderilmesine ve belirgin çizgilerin doldurulmasına yardımcı olur.
*Traneksamik Asit: Pigmentasyonu düzeltir, cilde belirgin bir aydınlık görünüm verir.
*Sodium Alginate: Deniz bitkilerinden elde edilir. Uzun süreli nemlendirme sağlayan bir etken maddedir, cilde güçlü bir canlanma etkisi yapar.
*LS-9852: Cilt tolerans eşiğini yükseltir.
Bu kadar teknik bilgi yeter..Biraz da gözlemlerimden bahsedeyim. Paket içinden yoğun bir sıvı içinde çıkan maske ( ki o sıvı serum oluyormuş ) 3 katmandan oluşuyor. Dış taraflarda tül ve petek dokulu iki koruyucunun arasında olan maske, biyo-selüloz adını hak eder şekilde oldukça sıvı emmiş şekilde çıkıyor ambalajdan.
Maske öyle bir sıvı emmiş ki fazlasını da paket içine bırakmış. Ben böyle olunca paket içinde kalan losyonumsu serumu boyun bölgeme tatbik ediyorum, yazıktır ziyan olmasın değil mi?
Kullanımı; temizlenmiş yüzüme, dış tarafta yer alan iki koruyucu tabakayı çıkarttıktan sonra maskeyi cildime iyice temas edecek şekilde yerleştirdim. 15-20 dakika bekleme süresi sonunda maskeyi yüzümden çıkarttım. Yüzümde kalan serum fazlasını da elimle dağıtarak cildime uyguladım.
Bu tür tek kullanımlık maskelerde ürünün tüm vaatlerini hemen yerine getirmesini beklemiyorum ben. Ancak uzun vadeli kullanım sonucunda, yaşlanma işaretlerini azaltması ve koyu lekeleri gidermesi etkilerini görebileceğimi düşündüğüm Timeless Truth Snow Lotus Lucency Bio Cellulose Mask'ın, 2 katman arası koruyucu tabaka içinde oluşunu, kokusuz olmasını, cildime verdiği hafif serinletici etkiyi, kaldığı süre boyunca yüzümde rahatsızlığa yada hassasiyete yol açmamasını, cildimi uzun süreli yumuşacık yapma özelliklerini, kullanmadan önceye nazaran verdiği daha bakımlı ve canlı cilt görünümünü beğendim. Sadece yoğun serum yapısı nedeniyle katmanlardan dikkatli bir şekilde çıkartmakta ve yüze yine aynı dikkatle yaymakta yarar var maskeyi o kadar....

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?