Timeless Truth Apple Stem Cells Collagen Bio Cellulose Mask

Biricitin Yeri namı- diğer Yasemin Kokulu Bir Hayat'ın '' Yeni Yıla Merhaba ve Hediyeleşme Etkinliği '' 'nde TTMask Türkiye tarafından bizlere gönderilmiş 2 maskeden bir olan ve daha önce deneyip yazdığım Snow Lotus Lucency Bio Cellulose Mask 'ten sonra bu sefer Apple Collagen Mask'ı denedim.
2014 yılı İngiltere Cosmetic Executive Women Insider's Choice Ödüllü, Apple Stem Cells Collagen Bio Cellulose Mask; yani Elma Kök Hücre Kolajen Biyoselüloz Maske...
'' Biyoselüloz da ne ''  diye merak edenler için hemen kısa bir açıklama yapayım: Biyoselüloz; tamamen steril, toksin içermeyen, doğal bir elyaf materyaldir. Çap kalınlığı sadece 20 nanometre yani saç telinin 1000'de 1'i kadar ince özelliğiyle aynı zamanda doğada çözünebilir, diğer elyaf materyallere kıyasla doğa dostu bir alternatiftir. Biyoselüloz ağırlığının 100 katı kadar sıvı tutabilir, böylelikle bol miktarda yararlı içeriğini cilde emdirir ve uygulama boyunca nemini korur. İkinci bir deri gibi cildinizle bütünleşir, sıkı bir dokunuş sağlar. Bu sayede ciltteki tüm çizgi, kırışık ve gözeneklere temas eder ve yararlı cilt bakım özlerini cildin daha alt tabakalarına nüfuz ettirir.
İsviçre elma cinsi Uttwiler Spätlauber'den elde edilen, insan cildi hücreleriyle benzer özellikler gösteren elma kök hücreleri ve kolajenin bileşimi olan Timeless Truth Apple Stem Cells Collagen Bio Cellulose Mask; cildi besleyici ve canlandırıcı zengin içeriğe sahiptir. Elma kök hücreleri, kolajen ve elastinlerin de desteğiyle ciltteki hasarlı dokuların onarılmasına ve yaşlanma belirtilerinin geciktirilmesine destek verir.
Maskenin içindeki etken maddeler ve özellikleri şu şekilde:
*Elma Kök Hücre (PCT Malus Domestica): Hücreleri besler, hasarlı yıpranmış dokuların iyileşmesine yardımcı olur, UV zararına karşı cilt kök hücrelerine koruma sağlar.
*Kolajen: Çizgi ve kırışıklıkların doldurulmasına yardımcı olur, cildinize pürüzsüzlük ve doğal bir ışıltı kazandırır.
*Hyalüronik Asit: Cilt dokularının metabolik ihtiyaçlarının giderilmesine ve belirgin çizgilerin doldurulmasına yardımcı olur.
*Biyo Marin Elastin: Cilde yumuşaklık ve esneklik kazandırır.
*Sodium Alginate: Deniz bitkilerinden elde edilir. Uzun süreli nemlendirme sağlayan bir etken maddedir, cilde güçlü bir canlanma etkisi yapar.
Gelelim maskenin kullanım şekline; Maskenin her iki yüzünde bulunan koruyucu filmleri çıkartıp, temizlenmiş yüze maskeyi cilde iyice temas edecek şekilde yerleştiriyoruz. 15 - 20 dakika bekleme süresi sonunda çıkarıp, yüzümüzde kalan serum fazlasını ellerimizle hafifçe dağıtarak cilde emdiriyoruz. Uygulamadan sonra yüzümüzü yıkamıyoruz ve poşet içinde kalan serum fazlasını da el ve boyun bölgelerinde krem gibi değerlendirebiliyoruz. Maskeyi cildin ihtiyacına göre hafta bir veya iki defa uygulayabiliyoruz.
Maskenin uygulanmış halini koymasam ayıp olurdu :)))
Maskenin yüzümde kaldığı 20 dakika süre boyunca verdiği serinletici ve ferahlatıcı etkiyi sevdim. Benim cildimde germe, yanma, kızarıklık, kaşıntı, kuruluk gibi reaksiyonlara neden olmadı. Maskeyi çıkarttıktan sonra da cildimi yumuşacık yapıp nemlendirmesini beğendim. Bunun gibi tek kullanımlık maskelerde vaatlerinde belirtilen etkileri gözlemleyebilmek için düzenli olarak birkaç ay kullanım şart. Bende de o düzenli kullanım alışkanlığı olmadığına göre vaatleri ile ilgili yorum yapma hakkım da yok....Benim açımdan kullanımı kolay, pratik, temizleme zahmeti olmayan, cildimi yumuşacık yapan bir maske oldu kendisi...

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?