Restorex Sarmaşık Özlü Sağlıklı Uzama Etkili Şampuan

10 yılı aşkın bir süredir, saçların daha sağlıklı uzaması için Biota Laboratuarları ile beraber bitkisel içerikli ürünler üreten Restorex markası, orman sarmaşığının uzama etkisini araştırarak phytosterol ( bitkilerde bulunan bir grup steroid alkol ) maddesini geliştirdi. Phytosterol orman sarmaşığından elde edilen ve saçların daha sağlıklı uzamasını sağlayan bitkisel bir ekstredir, saç büyümesine neden olan hücreleri uyarır. Restorex, phytosterol içeren bitkisel formülü ile saçın ve saç derisinin sağlıklı olmasını sağlar. Saçların uzamasını uyarır. Formülündeki bitkisel vitamin ve mineraller saç köklerini besleyerek sağlıklı uzayan saçları korur ve güçlendirir. Restorex klasik saç uzatma etkili şampuanlardan farklı olarak saçların sağlıklı olmasına da önem verir.
Restorex Sarmaşık Özlü Sağlıklı Uzama Etkili İnce Telli&Yağlı Saçlar İçin Arındırıcı Bakım Şampuanı;
*Phytosterol içeren bitkisel formül ile saçın ve saç derisinin sağlıklı olmasını sağlar, saçların sağlıklı uzamasına yardımcı olur.
*Formülündeki bitkisel vitamin ve mineraller saç tellerini besleyerek, sağlıkla uzayan saçları korur, güçlendirir.
*Niacinamidin ( B3 olarak bilinen niyasin'in amid hali ) saç derisindeki sebumu dengeleyici etkisi saçlarınızı arındırır ve dolgunlaştırır.
Saçlarınızı ıslattıktan sonra uygulayınız, köpürtünüz ve sonrasında durulayınız. Gerekli ise tekrar ediniz. Sık kullanıma uygundur. Daha sağlıklı uzama etkisi için Restorex Saç Bakım Kremi ile birlikte kullanınız. Gözlere temas halinde bol su ile durulanmalıdır.
Sağlıklı uzayan güçlü saçlar için tek başına şampuan yetmez. Sıvı saç kremi, onarıcı maske, argan yağı ve bakım serumu ile daha sağlıklı uzayan, daha da güçlü saçlar için Restorex 'in diğer ürünlerine de göz atmayı unutmayın.
Tanıtım Yazısı


FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?