L'rouge Feminine İntimate Gel

Her organın kendini temizleme sistemi olduğu gibi cinsel bölgenin de kendine özgü bir temizleme sistemi bulunur. Normal şartlarda vajina, hastalıklara karşı kendi savunma mekanizmasını sağlayan bir floraya sahiptir.  Vajinanın 3.8 ile 4.5 arasında sabit olan pH'ı, doğal bir savunma mekanizması oluşturur. Böylece vajinanın içinde herhangi bir temizleme işlemi yapılmasa da bu bölge temiz kalır. Fakat; regl, hamilelik, menopoz gibi dönemsel hormonal dalgalanmalar; günlük aktiviteler, egzersiz, cinsel aktivite, belirli ilaç tedavileri ve antibiyotikler, sabun ve duş jelleri, stres, yorgunluk veya güçsüz bağışıklık sistemi, sentetik veya sıkı iç çamaşırı, deterjan ve yumuşatıcılar gibi faktörler genital bölgenin doğal dengesini bozabilir ve enfeksiyonlar oluşabilir. Böyle durumlarda vajinal bölgede hijyenden şüphe ediliyor ise temizliğine de dikkat etmek gerekir.
İntim temizlik, genital bölge temizliğidir. Genital bölge temizliğinde kullanılan ürünlerde; ürün içeriğinin nazik formlu olmasına, ph değerinin cilt pH'ı ile uyumlu olmasına, alerjik reaksiyonlara-cilt yıpranmalarına sebep olmayacak bileşim içermesine ve de temizliğin dış genital bölgeye yapılmasına dikkat edilmelidir.
L'rouge Feminine Intimate Gel ;
*Alkali ve sabun içermez.
*Özellikle intim bölgesi temizliği için uygundur. Dış genital bölgeye uygulanır.
*pH 4.2 değeri ile doğal intim florasını bozmadan temizler ve deodorize ( kokuyu giderme ) eder.
*Genital bölgeyi cildi tahriş etmeden temizler.
*İltihap belirtilerinin azalmasına yardımcı olur ve lokal kan dolaşımının düzene girmesini destekler.
*Dokuların ve derinin sağlıklı hücrelerinin çoğalmasını hızlandırmaya yardımcı olur.
*Bakteriyel ve viral ( virüsle ilgili ) hastalıklara karşı direnç sağlar.
*İçerdiği Allantoin, D-Panthenol, Gliserin, Vitamin E ile birlikte Kadife Çiçeği, Ihlamur, Yeşil Çay, Papatya, Hamamelis ( Cadı Fındığı ) ve Aynısafa ekstreleri hassas cildi yumuşatır ve korur.
*Paraben, Phtalate, Phenoxyethanol ve hayvansal maddeler içermez.
Haricen kullanılır. Kullanımı; Biraz suyla köpürtün, intim temizliğinden sonra ılık suyla yıkayın.

Tanıtım Yazısı


FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?