L'rouge Bebek Şampuanı

Bebeklerin cildi, yetişkinlerin cildinden çok daha hassas ve narindir. Saç dipleri yeni geliştiğinden ve bağışıklık sistemi henüz gelişmekte olduğu için yetişkinlere özel olarak üretilmiş bir şampuan, bebeğin cildinde çeşitli alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Bu nedenle kullanılacak olan şampuanın da bebek sağlığını tehdit edici özellikte olmamasına dikkat etmek gerekir.
Paraben, Phtalate, Phenoxyethanol, SLES, Sodyum Klorür, Hayvansal Maddeler ve Sabun içermeyen L'rouge Bebek Şampuanı, cilde uygun pH 5.5 değeriyle cildin yapısına ve cildin su / yağ dengesine zarar vermez. İçerdiği saf tohum yağları ve bitkisel ekstreleri sayesinde bebeğin narin saçlarına ipeksi bir yumuşaklık vererek temizler. Tahriş ve konak oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Hem saç hem de vücut için kullanılabilir.
Biotin, Vitamin H, Vitamin E, D-Panthenol ve Herbal Extracts ( bitki özü ) zengin içeriği ile cildin doğal koruma bariyerini güçlendirmeye yardımcı olan şampuan; mısır ve buğday tohumu yağı ile cilde sağlıklı bir görünüm kazandırır; papatya ile cildi rahatlatır; aynı safa ile cildi yatıştırır; dexpanthenol ile cildin nem dengesini sağlar ve Vitamin H ve Vitamin E ile cildi besler. Orijini belli sertifikalı doğal aktifler içeren, dermatolojik olarak test edilmiş  ve hayvanlar üstünde denenmeyen L'rouge Bebek Şampuanı doğumdan itibaren kullanılabilir.

Tanıtım Yazısı

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?