#Mim Yeni Yıldan Beklediklerim

Sanırım çokkkk uzun zamandan beri bir mim yazısı paylaşmamıştım. Tam da yeni yıl öncesi Yalnız Ama Özgür 'ün geçen sene başlattığı ve bu sene de devamını getirdiği Yeni Yıldan Beklediklerim #Mim'inde Mim'lenen Yalçın Güler tarafından Mim'lenmişim ben de...

Yalnız Ama Özgür yazısında '' devamlılık gösterebilecekler katılsın bu mim'e '' demiş.. Ben devamlılık gösterebilir miyim bilmem ama Yalçın Güler'in davetine ''geç te olsa yazacağım '' sözü çıktı ya ağzımdan bir kere, yılı bitirmeden davete icabet etmemek olmazdı.

Her ikisi de o kadar güzel yazmışlar ki, 2017 değerlendirmesini ve 2018 beklentilerini. Benim ki yavan kalacak birazcık..Olduğu kadar olmadığı kader diyelim başlayalım o zaman..
İşte bu kadar....

Biliyorum çok klasik ve klişe oldu ama gerçekten istediğim bu..
*2018, 2017 ' yi aratmasın.. 
*Allah hiç birimizi sağlıktan geri koymasın. Şifasız hastalık vermesin inşallah. Hayattaki en büyük zenginlik sağlık..Sağlıkla uyandığımız her yeni güne şükürler olsun..Gerisi boş..
*Ülkemde huzur, barış, adalet, adil ve eşit yaşam standartları olsun..Olsun ki herkes mutlu olsun..
*Tüm dünya kardeş kardeş yaşasın, savaşlar olmasın..
*Yaradılış amacımızı unutmadan, herkes kendine ve insan sıfatına yakışır bir şekilde yaşasın..
*Herkes sevdiğiyle olsun. Sevdiklerimiz hayatımızdan eksilmesin..
*Evlerimiz bereketle,ceplerimiz geçimimize yetecek parayla dolsun..
*İşsizler iş bulsun..Çalışanlar daha da başarılı olsun..Çalışma yaşı geçmişler hayırlısıyla emekli olsun..Dertliler deva bulsun..Bekarlar eş bulsun..Evliler çocuk sahibi olsun..Çocuklar büyüsün okullu olsun..
*Karşımıza iyi niyetli insanlar çıksın..
*Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin..
Benim de yapacağım mim bu kadar olur...Yeni yıla bir kala bu MİM etkinliğine kimseyi mim'lemiyorum..Yapmak isteyen herkesin olsun bu MİM...
Etiketler