Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum'Express Mascara

Maybelline Tattoo Brow Gel / Kaş Dövmesi yazımda 3 günlük te olsa kaş sorunumu geçici olarak çözdüğümden bahsetmiştim. Hazır kaştan başlamışken bir de hacimli, uzun, kıvrık kirpik hayalimi gerçekleştirmesi ümidiyle, Watsons'taki kozmetik görevlisinin özellikle almamı tavsiye ettiği Maybelline The Colossal Big Shot Volum'Express Mascara ile devam edeyim bugün de. Aslında aklımda daha önce kullanıp beğendiğim The Colossal Go Extreme Leather Black Mascara'sı vardı markanın ama hem görevlinin önerisi hem de fiyatının % 40 indirimle 19.25 TL.'ye düşmesi sebebiyle Big Shot maskarayı denemeye karar verdim.
'' Maybelline New York  Colossal Big Shot Maskara ile kökten uca hacimli, devasa kirpikler. Kökten uca hacimli, devasa kirpikler için kirpik diplerine kadar ulaşıyor ve en kısa kirpikleri bile yakalayan çift hazneli dev fırçasıyla kirpiklere tek katta yoğun hacim veriyor '' şeklinde açıklaması ve vaatleri var ürünün. Bu maskara 2017 yazının en ses getiren ürünlerinden biri olmasına rağmen Maybelline Türkiye sayfasında ürünün olmaması, tanıtıcı ve açıklayıcı her hangi bir görsel ve açıklamanın bulunmaması büyük eksi...
Maskaranın gold yani altın rengi ışıl ışıl parlayan ve göz alıcı ambalajı gerçekten insanda '' al beni '' algısı yaratıyor. Fırçanın altında yazan '' fully loaded volume in one coat '' açıklamayı da Google '' tek kat halinde tam dolu hacim '' olarak çeviriyor bilginize..
Maskaranın fırçası bombeli, fırça ucu ise kısalı uzunlu kıllardan oluşuyor. Bu kısalı-uzunlu kıl yapısı sayesinde en kısa kirpikler bile yakalanabiliyormuş.
Şu meşhur öncesi-sonrası fotoğraflarını da ekledikten sonra yorumlara geçeceğim..
Zayıf, seyrek, kısa kirpiklerimde şimdiye kadar kullandığım hiç bir maskara tek kat uygulamada etki gösteremedi, aynı Big Shot maskara da olduğu gibi.
                       Kirpiklerimin doğası :)                                                                             1.kat uygulama
Maskara 2.kat uygulamada da yetersiz kalınca hemen 3. katı uyguladım. Katlar arası uygulama yaparken beklemeden hemen yapmakta yarar var.
   2.kat uygulama                                                                             3.kat uygulama
Bu maskarayı kullanan bazı tüketicilerin yorumlarını okudum ve '' Acaba bende mi bir tuhaflık var? Maskarayı kullanmayı mı bilmiyorum? Yoksa benim kirpiklerim mi anormal? '' dedim kendi kendime. Bir kere tek katta katiyen vaadini yerine getiren bir ürün değil. ( En azından benim kirpiklerimde ). Kirpikleri tek tek ayırmada başarısız. 3. kat uygulamadan sonra kirpiklerimin birbirine yapışık, topaklanmış görüntüsü hoşuma gitmedi. Maskaranın kıvırma ve uzatma ile ilgili bir vaadinin olmaması isabet olmuş. Hacim konusunda ise böyle 3 kattan sonra kat kat sürülmüş maskara ve birbirine yapışık duran kirpiklerden sonra evet kirpiklerim buradayım dediler. The Colossal serisinde daha önce kullandığım Go Extreme Leather Black maskaradan sonra hayaller, beklentiler içinde aldığım Big Shot sanırım bittikten sonra tekrar almayacağım maskara oldu benim için. Son olarak Maybelline NewYork ama made in İtaly :) diyerek yazımı noktalayayım ben...