Niss Hygienic Lansmanı

Geçtiğimiz haftalarda sevgili İlknur'un Dünyası organizasyonuyla Acıbadem Caddesi üzerindeki Sihirli Spatula'da gerçekleşen Niss Hygienic temizlik ürünleri lansmanındaydım. Dekoruyla ve yıl başına özel süslemeleriyle, masal kitaplarına konu olan harikalar diyarı izlenimi veriyor insana Sihirli Spatula.. 
Dışarıdan bakıldığında küçük ve şirin görünen mekan, içeri girdiğinizde ayrı bir dünyaya götürüyor sizi. Kapalı oturma alanı, kış bahçesi tadında açık alanı, yılbaşı ruhuna özel rengarenk süslemeleri, tezgah üstünde duran birbirinden nefis tatlarıyla insanın içini ısıtıyor burası.
Menüsünde kahvaltı, tost, sıcak & soğuk sandviç, salata, burger, wrap, mantı gibi yiyecekler; sıcak & soğuk & ev yapımı içecekler; kek, muffin, tatlı & tuzlu kurabiye, börek, yaş ve butik pasta var Sihirli Spatula'nın..
Sihirli Spatula'da hazırlıklar biz gelmeden çokkkk önce başlamış, düzenlemeler yapılmış, bize özel alan oluşturulmuş bile...
Lansman daveti için bir araya gelen bizler güne güzel bir kahvaltıyla başladık..Davet boyunca bizleri ağırlayan, misafir eden, ikramlarıyla, hizmetiyle ve servisiyle beğenimizi kazanan Sihirli Spatula ve ekibine teşekkür ederim..
Sevgili İlknur'a organizasyonu, emekleri, nazik daveti için; Niss ürünleri sosyal medya yöneticisi Ünsiye Hanım'a da ilgisi ve güler yüzüyle bizlerle olduğu için çokkkkk teşekkür ediyorum. 
Güzel bir kahvaltının üstüne bir o kadar güzel Türk Kahvesi ikramı ile #nissanneleri bugün kahvelerini gerçekten de rahat ve keyifli içti..
Kahve faslından sonra Niss yetkilisi Mesut Bey'den firma ve ürünler hakkında bilgi aldık. 20 yılı aşkın süredir elde ettikleri bilgi ve birikimi çevre doğa dostu ürünlere dönüştüren markanın, Niss ismini almasının ve logosunun da güzel bir anlamı olduğunu öğrendim. NİSA kelimesinden esinlenerek NİSS'i bulan firmanın logosundaki peri görseli; yürekli, fedakar, çocukları için her şeye katlanan evinin ve ailesinin perisi kadınları temsil ediyormuş. Yine logoda bulunan mavi ve yeşil çizgi ile hani " saçımı süpürge ettim " deriz ya işte o da zamanın yüzümüze yansıyan yaşanmışlıkların izini anlatıyormuş. HYGIENIC kelimesi ile de; vermekte oldukları hijyen mücadelesini ifade ediyorlarmış. Verdiği bilgiler için Mesut Bey'e çokkk teşekkür ederim..
Biz lansmanda Aspiratör & Fırın & Ocak Temizleyici, Duşakabin & Banyo & WC Temizleyici, Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı ve Temizlik Sirkesi ürünleri hakkında bilgi aldık ve bu ürünleri yakından inceledik. Bunların haricinde Mesut Bey bize yakın zamanda çıkacak 4 yeni ürünün müjdesini de verdi.
Aspiratör & Fırın & Ocak Temizleyici; yüksek teknolojik özel ve güçlü formülü ile aspiratör, davlumbaz, ocak, cam ocak, fırın vb. yerlerde oluşan ağır ve  katılaşmış yağların, kirlerin temizliğinde etkili..

Duşakabin & Banyo & WC Temizleyici; doğal ve doğa dostu formülü ile banyo ve tuvalet temizliğinde kir ve kireç birikintilerinde, duşakabinlerde oluşan yağ, sabun ve kireç oluşumu kirlerde etkili..

Temizlik Sirkesi; sirke ve limon karışımının elma özü ve bitki özleriyle zenginleştirilmesi yolu ile elde edilmiş olan doğal temizleyici, ev zemin temizliklerinde, wc - banyo temizliğinde, koltuk ve halıların temizliğinde, mutfaklarda,
bulaşık makinesinde, çamaşır makinesinde kullanılabiliyor.

Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı; parlatıcı ve tuz kullanımı gerektirmeden ağır kir ve yağlı bulaşıklarda başarılı bir sonuç verir. Tabletlere göre %50 daha ekonomik yıkama sağlar. Bardaklarda su lekesi ve buğu oluşmasını engeller.

Niss temizlik ürünlerini şu an sadece kendi web sitelerinden yani www.niss.com.tr üstünden online olarak sipariş edip alabiliyorsunuz. 

Bu ürünleri en kısa sürede deneyip, blogumda zaten yorumlayacağım ama ben bu güzel güne dair anı niteliğinde birkaç fotoğraf paylaşmak istiyorum..

Selfie çeken #nissanneleri 'ni çekerler adlı çalışma :))))

Selfie çekmeye kararlı olan Yeşim, diğer #nissanneleri'ni de olaya dahil edeyim derken kendileri olay olur :)))))

'' Doymuyordu, hâlâ selfie çekmeye devam ediyordu, ama onu da çeken vardı '' konulu selfie :)))))

Sonunda '' selfie çekmeyi bırakın da sizi hep beraber çekelim '' isimli şaheserimiz :))))))

Bu fotoğraf ta gün sonu Mesut Bey ve #nissanneleri hatırası....

Ben bugünden o kadar keyif aldım ki...Hem sevdiğim, tanıdığım bloggerlar ile birlikteydim yine hem de yeni blog yazarı arkadaşlarla tanışma fırsatı buldum. Bunun yanında Sihirli Spatula'nın güzel tatlarını denemiş oldum. Mesut Bey'den marka ve ürünlerle ilgili öğrendiklerim bilgi hazineme eklendi. Güzel organizasyonu ve nazik daveti için İlknur'a, servisi ve hizmetiyle bizi misafir eden Sihirli Spatula'ya, Niss ürünlerini bizimle buluşturan Mesut Bey'e ve Ünsiye Hanım'a, bu güzel günde bizi kare kare fotoğraflayan ama benim ne yazık ki ismini sormayı akıl edemediğim sevgili fotoğrafçımıza, lansmana davetli tüm blog yazarı arkadaşlarıma gönül dolusu teşekkürlerrrrrrr......